Life

De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

Care este motivul pentru care Mircea Badea nu a mai apărut la Antena 3. Ce se întâmplă, de fapt, cu prezentatorul de televiziune și de ce a lipsit de la ultima ediție a emisiunii.
16.08.2022 | 07:43
De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3 Ce se intampla cu prezentatorul TV
De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu a mai apărut la emisiunea pe care o prezintă. Iată care este, de fapt, motivul și ce se întâmplă cu prezentatorul TV.

Mircea Badea a lipsit de la Antena 3. Care este motivul

Mircea Badea a lipsit în ediția de duminică a emisiunii În gura presei de la Antena 3, dar nu este niciun motiv de îngrijorare, pentru că prezentatorul a avut motive bine întemeiate: este plecat în vacanță!

ADVERTISEMENT

Faimosul prezentator era plecat din țară, așa că nu a mai putut intra în direct, așa cum ne-a obișnuit. Totuși, destinația de vacanță alesă de Mircea Badea nu este prea departe de țară.

Gazda de la Antena 3 a ales Bulgaria pentru o nouă vacanță, după ce anterior a mers și în Grecia, alături de Carmen Brumă, partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Obzor a fost destinația de vacanță aleasă de celebrul prezentator. Acesta a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare alături de fiul lui, pe nume Vlad, cu care se distrează foarte bine în apă.

Mai mult, prezentatorul TV a postat un clip în care îl încurajează pe fiul său să intre în apă. Băiatul sare apoi în aplauzele mamei sale și se aruncă direct în brațele tatălui, căutând siguranța.

ADVERTISEMENT

„E ok, e ok, te arunci! stai liniștit, nu e nicio grabă. Tata, e exact ca în piscină, exact ca în piscină”, îl încuraja Mircea Badea pe fiul lui reticent să intre în apă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mircea badea (@mirceabadeareal)

Obzor, Bulgaria, destinația de vacanță aleasă de Mircea Badea

Obzor este o destinație destul de faimoasă printre iubitorii de mare. Se află între Varna și Sunny Beach, iar numărul rezidenților este doar de 2.000.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că nu este ticsită de turiști, prețurile sunt și mai mici decât în zone ca Nessebar sau Nisipurile de Aur, deja celebre.

Plaja are o lungime de șapte kilometri și Munții Balcani străjuiesc linia orizontului.

La doar trei kilometri de această zonă se află și Fortăreața medievală Koziak, pe care o pot vizita turiștii iubitori de istorie.

ADVERTISEMENT
Tags: