News

De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3. Prezentatorul a dat cărțile pe faţă

01.07.2020 | 07:41
De ce nu mai apare Mircea Badea la Antena 3 Prezentatorul a dat cartile pe fata
ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3, Mircea Badea, a explicat publicului de ce nu mai apare în perioada aceasta pe sticlă.

Explicația este una cât se poate de simplă: prezentatorul programului de pamflet de la postul amintit se află într-o scurtă vacanță.

ADVERTISEMENT

Aceasta se va termina însă în cursul acestei săptămâni, iar Badea va reveni pe micile ecrane în emisiunea sa tradițională de la miezul nopții.

Mircea Badea a explicat de ce nu mai apare la Antena 3. Care e explicația absenței

Mircea Badea, omul aflat la pupitrul emisiunii-pamflet ”În gura presei”, a decis să își ia liber pentru câteva zile, motiv pentru care telespectatorii nu l-au mai putut putea vedea la televizor.

ADVERTISEMENT

Într-o perioadă de pandemie, cu destule restricții de călătorie, Badea a decis să-și petreacă scurtul concediu pe tărâm românesc, într-o zonă specială din țară.

Prezentatorul TV a dezvăluit că a profitat de context și a vizitat zona montană din România. Cu această ocazie, omul de televiziune a analizat și modul în care se respectă regulile de distanțare fizică și de igienă în perioadă stării de alertă.

ADVERTISEMENT

“Sunt în vacanță. Este extraordinar! Mâine mă întorc. Unde sunt eu, la munte, în România, se respectă regulile. Chelnerii au mască, igienizează mesele. M-am mai plimbat prin staţiune.

În interior, toată lumea are mască şi dacă nu are i se spune. Unii sunt mai recalcitranţi. Când e vorba despre localuri, se respectă”, a spus Mircea Badea, marți seară, în emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, la pupitrul uneia dintre cele mai vechi și populare emisiuni din România

Mircea Badea (46 de ani) realizează de ani buni, pe postul de știri Antena 3, o emisiune pamflet de 50 de minute, ”În gura presei”, unde comentează evenimentele din presa cotidiană și știri despre politicieni, oameni de afaceri, artiști, sportivi, jurnaliști.

Emisiunea este una dintre cele mai vechi ale postului, dar și cele mai vechi din România, cu o durată de 16 ani. Prima ediția a fost în 13 septembrie 2004.

ADVERTISEMENT