Life

De ce nu mai apare Octavia Geamănu la Antena 1: “Am fost nevoită să mă adresez instanţelor”

De ce nu mai apare Octavia Geamănu la Antena 1. Vedeta era prezentatoarea știrilor Observator 19 din weekend, dar nu a mai fost văzută de ceva timp pe micile ecrane.
25.08.2022 | 08:54
De ce nu mai apare Octavia Geamanu la Antena 1 Am fost nevoita sa ma adresez instantelor
De ce nu mai apare Octavia Geamănu la Antena 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Octavia Geamănu a dezvăluit de ce nu mai apare la Antena 1 de ceva timp. Prezentatoarea nu a primit nicio clarificare de la reprezentanții postului TV la care lucrează de un an și jumătate.

De ce nu mai apare Octavia Geamănu la Antena 1

Prezentatoarea nu mai apare la pupitrul știrilor Observator de la Antena 1, pe care le prezenta în weekend. Octavia Geamănu a fost înlocuită de Irina Ursu.

ADVERTISEMENT

Octavia Geamănu a explicat de ce nu mai apare de ceva timp la Antena 1.

Vedetei îi este greu să vorbească despre acest subiect, după cum a recunoscut pe rețelele sociale. Cu toate acestea, a oferit clarificări despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, la Antena 1.

Prezentatoarea spera ca lucrurile să se rezolve. Reprezentanții postului nu i-au oferit nicio explicație nici până acum.

ADVERTISEMENT

“Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la ‘scoaterea mea de pe post’ așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist.”, a povestit Octavia Geanănu pe pagina sa de Facebook.

Octavia Geamănu a mai spus că merge în continuare în redacție, așteptând ca angajatorul să-și respecte obligațiile pe care le are față de ea.

ADVERTISEMENT

Blondina a prezentat Observator 19 în weekend, cu unele excepții în timpul săptămânii, atunci când colegii erau în concediu și le-a ținut locul la pupitrul știrilor. Vedeta susține că nu a refuzat niciodată să-și ajute echipa.

De mai bine de două luni încearcă să găsească o soluție amiabilă în disputa cu angajatorul. Vedeta a fost nevoită să apeleze la instanțele de judecată pentru a opri abuzurile de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

“Sunt un om de echipă, muncitor, onest și pasionat de meseria mea. Din păcate, după aproximativ 18 ani în care am lucrat în acest trust și aproximativ 2 luni și jumătate de încercare permanentă din partea mea de a găsi o soluție amiabilă în disputa cu angajatorul, am fost nevoită să mă adresez instanțelor judecătorești și să spun stop abuzurilor în relația de muncă.

Am dorit restabilirea adevărului.”, a mai scris prezentatoarea TV.

Octavia Geamănu nu acceptă nicio formă de abuz

Octavia Geamănu vrea să înlăture abuzurile de orice fel. Aceasta a învățat multe lecții importante de la tatăl său, care s-au accentuat de când este jurnalist și se află într-o situație incertă.

“Meseria de jurnalist a accentuat în cazul meu multe dintre lecțiile pe care le-am primit în adolescență, în facultate și în special de la tatăl meu.

Să înlătur din start orice forma de abuz, orice tentativa de călcare a demnității în picioare, să nu fac compromisuri, să nu tolerez indolența.”, a adăugat vedeta.

Cine este Irina Ursu, noua prezentatoare a Observatorului 19

Irina Ursu este noua prezentatoarea a Observatorului de weekend de mai bine de o lună, mai exact din 16 iulie. Tânăra a urmat cursurile Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și este licențiată în Jurnalism.

Noua vedetă de la Antena 1 a terminat și un master intitulat Relații Publice și Publicitate.

În perioada 2014 – 2018, Irina Ursu a lucrat la Pro TV Cluj. Ulterior, a luat o pauză de la jurnalism și a lucrat în relații publice.

ADVERTISEMENT