Life

De ce nu mai apare Vika Jigulina la Antena 1, de fapt: „Să fii parte a unei emisiuni zilnice e un risc”

23.07.2020 | 22:33
De ce nu mai apare Vika Jigulina la Antena 1 de fapt Sa fii parte a unei emisiuni zilnice e un risc
Vika Jigulina nu mai apare la Antena 1 de teamă de coronavirus. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vika Jigulina nu mai apare la „Un show păcătos”, emisiune difuzată de Antena 1 seara, în timpul săptămânii, din luna martie.

Vika Jigulina a spus de ce nu mai apare la Antena 1, în emisiunea lui Capatos

Au existat mai multe zvonuri despre retragerea DJ-iței din emisiunea lui Dan Capatos. S-a speculat că ar fi însărcinată ori chiar că ar fi fost dată afară, însă niciuna din aceste bârfe nu este reală.

ADVERTISEMENT

Motivul real pentru care Vika Jigulina nu mai apare în show-ul de la Antenă este legat de contextul actual pandemic.

Vedeta a mărturisit că face o pauză acum pentru că se gândește în mod exclusiv la sănătatea ei și a celor din jur, iar apariția în emisiunea zilnică ar fi un risc foarte mare pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu sunt însărcinată. Am tot citit și eu, în ultimele două luni, știri conform cărora ar urma ca anul acesta să devin mamă. Nu este adevărat. Dacă aș fi însărcinată, nu aș ține acest lucru secret.

Dar nu este cazul acum! Mă aflu într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc să mă dedic carierei mele, să dezvolt proiecte frumoase pe care să le ofer oamenilor. Nu voi deveni mamă în viitorul apropiat”, a explicat artista într-un comunicat de presă, potrivit unica.ro.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să am grijă de sănătatea mea și a celor din jurul meu”

„Contextul actual, pandemia de COVID-19, este lucrul care m-a determinat să fac o pauză. Îmi doresc să am grijă de sănătatea mea și a celor din jurul meu. Așa că respect recomandările autorităților.

Să fii parte a unei emisiuni zilnice înseamnă o expunere, un risc. Sunt însă convinsă că vom trece cu bine peste aceste vremuri dificile și vom reveni la ritmul normal al vieților noastre. Îmi doresc să treacă toată această nebunie și să ne reunim cu toții, în formulă completă”, a mai spus Vika.

ADVERTISEMENT
Tags: