Fotbal international

De ce nu mai dă Dennis Man randament la FCSB. “Poate a dat de vreo fetiță care îi consumă energia!” Cum arată iubita fotbalistului. FOTO

26.07.2019 | 08:28
Dennis Man se bucură după un gol înscris în meciul FCSB - Hermannstadt. De ce nu mai dă randament fotbalistul. Sursă foto: sportpictures.eu

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal) știe de ce nu mai dă Dennis Man randament la FCSB. Atacantul în vârstă de 20 de ani trece printr-o formă slabă încă de la finalul sezonului 2018 – 2019 și nu a impresionat nici în tricoul echipei naționale a României la EURO 2019.

De ce nu mai dă Dennis Man randament la FCSB

Dumitru Dragomir crede că Dennis Man nu mai este același jucător ca în sezonul 2018 – 2019 și că ceva ciudat se întâmplă cu el. Mai mult, fostul șef de la LPF este de părere că internaționalul român a întâlnit o domnișoară care “îi consumă din ambiție”. VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU IUBITA LUI DENNIS MAN!

“Man a scăzut în valoare în loc să crească. Asta e convingerea mea. Mă așteptam să îl văd cât mai sus. Ori a dat de vreo fetiță care îi mai consumă din ambiție. Oricum, e ceva în neregulă. Nici la Campionatul European nu a strălucit. Eu sunt antrenor de o viață, asta e meseria mea, văd tot. Am făcut școală. Am scos o mulțime de fotbaliști”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Dennis Man în meciul Germania U21 - România U21 de la EURO 2019. Sursă foto: sportpictures.eu
Dennis Man în meciul Germania U21 – România U21 de la EURO 2019. Sursă foto: sportpictures.eu

Man a fost criticat de Gigi Becali

Dennis Man a fost criticat și de Gigi Becali la finalul meciului câștigat de FCSB în Erevan, scor 3-0, pe terenul celor de la Alashkert, în turul 2 preliminar al Europa League. “Pe Dennis Man o să îl întreb dacă vrea să își schimbe cumva meseria. O să îl întreb, să îmi spună. Nu e dură (n.r. declarația), așa o să îl întreb. Așa cum l-am lăudat, așa îl întreb acum. Glumesc eu, Man e tot Man, n-are cum să aibă el concurență acolo. Dar trebuie să îl mai atenționez, să îi dau o palmă din când în când”, a spus Becali.

Dennis Man a jucat în cele trei meciuri ale FCBS-ului din preliminariile Europa League și a bifat fouă prezențe în Liga 1 Betano, sezonul 2019 – 2020, acolo unde a înscris un gol cu Hermannsadt. Cotat de site-urile de specialitate la 5,5 milioane de euro, mijlocașul în vârstă de 20 de ani mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2022.