Fotbal intern

De ce nu mai joacă Dennis Man bine la FCSB. “I-am explicat anumite lucruri!”

24.10.2018 | 08:26
Dennis Man la pământ la finalul meciului jucat de FCSB cu Botoşani, scor 2-2. Mirel Rădoi, despre motivul pentru care atacantul nu mai joacă bine

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale a României U21, ştie de ce nu mai joacă Dennis Man bine la FCSB. Acesta a dezvăluit că are o afinitate pentru fotbalistul aflat sub contract cu echipa deţinută de Gigi Becali, dar că acesta pare mult prea individualist faţă de cum era în momentul în care a ajuns la vicecampioana României.

Selecţionerul echipei naţionale a României U21 crede că Dennis Man nu mai evoluează la fel de bine în tricoul “roş-albastru”, deoarece nu dă drumul la minge după ce driblează doi aversari şi că exagerează cu asta. Mai mult, Mirel Rădoi susţine că a discutat cu fotbalistul în vârstă de 20 de ani şi i-a cerut acestuia să nu mai piardă energie pe teren cu faze care nu îşi au rostul.

Mirel Rădoi ştie de ce nu mai joacă Dennis Man bine la FCSB

Îmi place Dennis Man. Nu știu dacă e ieșit din formă, cred însă că pare mult mai individualist acum. I-am explicat anumite lucruri, că pierde multă energie, de exemplu. E bine să dea drumul la minge după ce driblează unul sau doi oameni. E un jucător de calitate și fotbaliștii de genul lui mereu vor face încă o atingere, exagerează cu asta. Dar ei trebuie să înțeleagă că astfel întârzie acțiunea. La pauza meciului cu Liechtenstein i-am zis că nu trebuie să-i demonstreze nimic acelui fundaș, care nu făcea decât să-l scoată din joc pe Denis. Îl lovea, era foarte agresiv”, a zis Mirel Rădoi la gsp.

De ce nu mai joacă Dennis Man bine la FCSB
Duelul dintre Dennis Man şi Nicuşor Bancu în meciul Craiova – FCSB 2-1

În vârstă de 20 de ani, Dennis Man este cotat de site-urile de specialitate la 2,7 milioane de euro. Fotbalistul originar din Vladimirescu a ajuns la FCSB în septembrie 2016 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2022 cu vicecampioana României. În sezonul 2018 – 2019, Dennis Man a jucat în 16 meciuri, a înscris 5 goluri şi a oferit două pase decisive. Din cele 16 partide, fotbalistul a evoluat cinci dintre ele în Europa League.

  • 2,7 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • “Eu zic că îl dau cu 30 de milioane de euro dacă primesc o ofertă acum. Pe 20 de milioane nu îl dau” – Gigi Becali