Life

De ce nu mai merge Cosmin Seleși la mare în România: „Nu suport! Sunt banii pe care eu îi muncesc!”

Cosmin Seleși a explicat de ce nu mai merge de ani buni pe litoralul românesc. Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva este dezamăgit de serviciile de la noi din țară.
11.07.2022 | 14:05
De ce nu mai merge Cosmin Selesi la mare in Romania Nu suport Sunt banii pe care eu ii muncesc
Cosmin Seleși nu merge la mare în România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia, destinația preferată de multe dintre vedetele din România. Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva a mărturisit că nu a mai fost pe litoralul românesc de câțiva ani și nici nu are de gând să facă acest lucru.

De ce refuză Cosmin Seleși să meargă în vacanța pe litoralul românesc? Mai multe lucruri îl deranjează

Cosmin Seleși a mers, ca multe alte vedete din showbizul autohton, printre care și Andreea Raicu, în vacanță în Grecia. Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva a călătorit cu mașina electrică, iar drumul l-a costat foarte puțin, după spusele sale.

ADVERTISEMENT

„M-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii”, a explicat Cosmin Seleși în emisiunea Vorbește lumea.

Tudor și Ilinca, copiii lui Cosmin Seleși în vârstă de 11 și 6 ani, sunt obișnuiți de mici cu vacanțele petrecute în afara țării. Actorul a dezvăluit că de ani buni alege să meargă fie pe litoralul vecinilor bulgari, fie în Grecia, explicând și care sunt avantajele din punctul său de vedere.

ADVERTISEMENT

„De ce aleg Grecia de ani de zile? Înainte de Grecia am ales Bulgaria pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca. M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot.

Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare și așa…”, a spus Cosmin Seleși.

ADVERTISEMENT

„Nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc”

Anul acesta Cosmin Seleși a ales Thassos, unde s-a bucurat din plin de plajele curate, apa cristalină și mai ales de mâncarea delicioasă și servirea ireproșabilă a oamenilor din restaurante, lucruri care, după părerea sa, lipsesc în România.

„Chiar dacă suna ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu sport ca în momentul în care…eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece….înnebunesc.

ADVERTISEMENT

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a adăugat Cosmin Seleși.

 

ADVERTISEMENT