Life

De ce nu mai poartă Andreea Mantea bijuteriile de la mama ei: „E foarte ciudat”

Andreea Mantea nu mai poartă bijuteriile primite în dar de la mama ei și a explicat care este motivul din spatele acestei decizii. Chiar ea a recunoscut că este „ciudat”.
01.08.2022 | 09:30
De ce nu mai poarta Andreea Mantea bijuteriile de la mama ei E foarte ciudat
De ce nu mai poartă Andreea Mantea bijuteriile de la mama ei. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a mărturisit că nu mai poartă bijuteriile de la mama sa. Vedeta de televiziune a spus care este motivul pentru care a ajuns să nu ia cerceii sau inelele de la cea care i-a dat viață.

Andreea Mantea nu mai poartă bijuteriile de la mama ei

Andreea Mantea este fană a bijuteriilor, așa că atunci când îi place una anume, nu se ferește să le cumpere. Subiectul devine ceva mai delicat atunci când vine vorba de bijuteriile primite în dar.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, vedeta de la Kanal D a recunoscut că nu mai poartă bijuteriile făcute cadou de mama ei, iar motivul este unul simplu: acestea o distrag și o fac să se gândească la cea care i-a dat viață.

Tocmai de aceea, Andreea Mantea preferă să țină bijuteriile pe care i le-a dat mama ei într-o cutie.

ADVERTISEMENT

Situația e diferită când vine vorba de bijuteriile pe care și le-a cumpărat chiar ea. După ce a slăbit, vedeta poate să poarte orice ținută, iar bijuteriile o pot scoate din anonimat.

Andreea Mantea ține bijuteriile de la mama ei în cutie

Acum, vedeta are un inel preferat, pe care îl poartă mereu. Este vorba despre o bijuterie cu o piatră energetică.

ADVERTISEMENT

„Am un lănțișor de la mama, niște cercei mai valoroși pe care nu pot să le port. Depinde și de moment. Îmi fuge gândul doar la ea și mă distrage, dar într-o formă fantastică. Le țin undeva în cutie. Nu știu, e foarte ciudat.

Dacă le cumpăr eu, mă gândesc strict la ce am nevoie și îmi da o altă stare. Îmi place în acest moment un anume inel pe care îl și port mereu”, a spus vedeta de la Kanal D pentru site-ul televiziunii.

ADVERTISEMENT

Despre mama ei, Andreea Mantea spunea că este o fire sensibilă, dar în același timp, poate să aibă o mână de fier.

Acesta este și modul în care a crescut-o pe vedetă, fiindu-i mereu aproape cu povețe, dar și cu unele pedepse atunci când greșea.

ADVERTISEMENT