Life

De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână însărcinată. Artista și-ar fi dorit încă un copil

Andreea Bănică este fericită și împlinită din punct de vedere personal, dar recunoaște că ar fi vrut să devină mamă de trei ori. De ce nu a rămas însărcinată din nou.
12.05.2022 | 08:13
De ce nu mai poate Andreea Banica sa ramana insarcinata Artista siar fi dorit inca un copil
Andreea Bănică, dezvăluiri fără perdea. De ce nu mai aduce pe lume încă un copil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină ar fi vrut să aducă pe lume trei copii, dar s-a oprit numai la doi. Solista în vârstă de 43 de ani a scos la suprafață motivul pentru care nu mai dorește să rămână însărcinată alături de soțul ei, Lucian Mitrea.

Andreea Bănică, dezvăluiri fără perdea. De ce nu mai aduce pe lume încă un copil

Andreea Bănică și-ar fi dorit și al treilea copil, dar spune că nu a mai făcut acest pas din cauza vârstei pe care o are. În momentul de față artista dorește să se implice și să le fie aproape celor doi copii, Sofia și Noah.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit. 

Chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră. Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem.

ADVERTISEMENT

Vreau să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm”, le-a spus Andreea Bănică urmăritorilor de pe pagina de Instagram.

Frumoasa blondină are o fată, Sofia, în vârstă de 12 ani, care deja calcă pe urmele sale. Adolescenta a lansat prima piesă, un cover după o melodie din repertoriul mamei sale. Este vorba de o piesă care-i place mult.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, mândră de fiul său, Noah

De asemenea, artista și partenerul de viață, impresarul Lucian Mitrea, mai au împreună și un băiat, Noah. Micuțul de numai 5 ani este foarte apropiat de figura paternă, după spusele fostei componente a trupei Blondy.

Andreea Bănică este mândră de ambii copii și are numai cuvinte de laudă pentru ei, mai ales că fiica sa este o domnișoară în toată regula, în care are mare încredere. Sofia merge singură la școală, cu metroul, în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

„Băiețelul meu a crescut și a început să facă diverse activități în parc”, este mesajul lăsat de vedetă pe social media, alături de o filmare cu fiul său pe bicicletă.

ADVERTISEMENT