Life

De ce nu mănâncă Florin Dumitrescu de la Chefi fără limite ciorbă în restaurante: „Am descoperit că mint”

Chef Florin Dumitrescu nu mai mănâncă ciorbă în restaurante. Motivul este unul simplu: nu are încredere în ingredientele care sunt folosite și nici în ospătarii care mint.
26.04.2022 | 14:57
De ce nu mananca Florin Dumitrescu de la Chefi fara limite ciorba in restaurante Am descoperit ca mint
De ce nu mănâncă Florin Dumitrescu de la Chefi fără limite ciorbă în restaurante. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a explicat de ce refuză să mai mănânce ciorbă în restaurante. Acesta a explicat că nu mai comandă acel fel de mâncare de multă vreme.

Chef Florin Dumitrescu refuză să mănânce ciorbă în restaurante

Faimosul bucătar a explicat că nu mănâncă ciorbă în restaurante deoarece nu are încredere în ingredientele care sunt folosite.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că de multe ori sunt utilizate baze pentru mâncăruri care conțin chimicale.

Conform declarațiilor acestuia din podcastul lui George Buhnici, ospătarii chiar mint atunci când sunt întrebati despre lista de ingrediente și nu dezvăluie faptul că sunt folosite aceste baze pentru mâncare.

Chef Florin Dumitrescu a spus că din cauza acestor ciorbe a avut mereu inflamații și probleme cu stomacul. Acesta a transmis că la un sfert de oră după ce mănâncă acest fel într-un restaurant care folosește aceste chimicale încep problemele.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu îi întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. 

Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Nu doar monoglutamatul, că dacă ar fi monoglutamatul natural nu ar fi o problemă.

ADVERTISEMENT

Bazele chimice pe care ei le folosesc acolo… Treaba aia, un sfert de oră am de la prima lingură până când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Ce alte sfaturi mai are chef Florin Dumitrescu atunci când comandam la restaurant

Totodată, faimosul bucătar de la Chefi fără limite a explicat că nu trebuie niciodată să comandăm ceea ce ne recomandă ospătarul, deoarece există un motiv în spatele acestei oferte.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu explicat că preparatul respectiv este aproape de data de expirare și restaurantul încearcă doar să îl vândă mai repede pentru a-și micșora eventualele pierderi.

De asemenea, Florin Dumitrescu a explicat că această practică există în restaurantele în care nu există atât de mulți clienți.

ADVERTISEMENT