Life

De ce nu merge fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu în vacanțe cu el și Cristina Șișcanu. Adevăratul motiv, dezvăluit

Cristina Șișcanu a dezvăluit de ce nu merge fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu în vacanțe cu ei. Care este adevăratul motiv pentru care Ștefania nu petrece concediul cu ei.
10.08.2022 | 20:19
De ce nu merge fiica cea mare a lui Madalin Ionescu in vacante cu el si Cristina Siscanu Adevaratul motiv dezvaluit
De ce nu merge fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu în vacanțe cu el și Cristina Șișcanu. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu merg niciodată în vacanțe cu fiica cea mare a prezentatorului de televiziune, cu Ștefania. Iată care este adevăratul motiv!

De ce nu merge fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu în vacanțe cu el și Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a plecat într-o vacanță cu soțul ei, dar și cu Petra, fetița lor. Aceștia au decis să ia Europa la pas, cu mașina lor și să viziteze cât mai multe locuri demne de a fi văzute măcar o dată în viață.

ADVERTISEMENT

Un fan al jurnalistei a întrebat care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu nu merge niciodată în vacanțe cu ei, așa cum o face Filip, fiul prezentatorului TV.

Răspunsul a venit rapid din partea soției lui Mădălin Ionescu, care a lămurit care este adevăratul motiv pentru care Ștefania, fiica de 25 de ani a prezentatorului din căsnicia anterioară, nu merge cu ei în vacanțe.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a spus că Ștefania refuză invitațiile tatălui său, lucru care i se pare normal acesteia, având în vedere vârsta fiicei lui Mădălin Ionescu.

„Fata cea mare ne refuză invitațiile în concediu și, până la urmă, e și firesc. Are 25 de ani. Am fost vara trecută”, a răspuns Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu spunea că i-a crescut pe Ștefania și Filip de mici

Acum trei ani, Ștefania făcea un pas mare pentru ea: s-a mutat de acasă și a terminat facultatea. Cristina Șișcanu spunea atunci că nu are emoții pentru fiica lui Mădălin Ionescu.

Deși nu sunt născuți de ea, Cristina Șișcanu îi numește pe copiii lui Mădălin Ionescu și ai ei, mai ales că spune că i-a crescut de când erau destul de mici. După plecarea sa, camera Ștefaniei Ionescu s-a transformat într-un dressing și un birou.

ADVERTISEMENT

 “Suntem în proces de mutare a Ştefaniei de acasă, pentru că face în curând 22 de ani şi termină facultatea într-o lună. N-am emoţii, pentru că se mută la două străzi de noi.

Eu am copii de toate vârstele, deci e mai solicitant să ai copii de toate vârstele şi cu diferenţe între ei. Eu i-am crescut şi pe Ştefania, şi pe Filip de la vârste destul de mici şi sunt ca şi copiii mei.

Camera Ştefaniei se va transforma într-un dressing şi într-un birou”, a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru Ok Magazine în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT