Fotbal intern

De ce nu merge Gigi Becali la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Schimbare de plan în ultimul moment

12.04.2019 | 18:17
De ce nu merge Gigi Becali la derbyul CFR Cluj  FCSB Schimbare de plan in ultimul moment

Finanțatorul Gigi Becali își pusese în plan să meargă la derby-ul CFR Cluj – FCSB, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano, dar s-a răzgândit în ultimul moment. Omul de afaceri a revenit în ultima perioadă alături de formația pregătită de Mihai Teja după o pauză îndelungată și a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la meciul cu U Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gigi Becali nu merge la derby-ul CFR Cluj – FCSB

Faptul că echipa sa a reintrat cu șanse în lupta la titlu în Liga 1 Betano l-a bucurat foarte tare pe Gigi Becali, iar FANATIK.RO a aflat că acesta și-a pus în gând să meargă la derby-ul CFR Cluj – FCSB de duminică. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” nu a mai fost la un meci al formației sale în afara Capitalei de ani buni, dar marele meci al etapei a cincea a play-off-ului l-a făcut pe Gigi să se gândească serios la o deplasare la Cluj-Napoca.

Gigi Beclai își programase deplasarea chiar în ziua meciului, dar în cele din urmă s-a răzgândit. Motivul schimbării de plan este unul de ordin strategic. Finanțatorul nu a dorit să creeze o atmosferă ostilă în jurul echipei prin prezența sa la stadionul Dr. Constantin Rădulescu, fiind convins de faptul că toți ochii ar fi fost ațintiți spre el, iar fanii clujeni ar fi devenit mai virulenți la adresa elevilor lui Mihai Teja.

Gigi Becali în conferința de presă în care l-a prezentat pe antrenorul Mihai Teja la FCSB
Gigi Becali în conferința de presă în care l-a prezentat pe antrenorul Mihai Teja la FCSB

Derby-ul Ligii 1 Betano se va juca pe un stadion plin

Partida CFR Cluj – FCSB, din etapa a cincea a play-off-ului, se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. Înaintea jocului, ardelenii au un avans de trei puncte în clasamentul Ligii 1 Betano, iar întâlnirea poate fi una decisivă în lupta pentru titlu deși tehnicianul Dan Petrescu crede că acest meci nu va decide nimic.

Oficialii campioanei en-titre au anunțat că derby-ul campionatului se va disputa cu stadionul plin, spunând că sunt mai multe cereri decât numărul biletelor disponibile. Cu toate acestea, fanii formației din Gruia sunt extrem de nemulțumiți de prețul biletelor pentru finala actualului sezon. Suporterii i-au criticat pe conducători pentru că un tichet la meciul cu FCSB costă 70 de lei, mult peste media acestui sezon.