Life

De ce nu merge Irinel Columbeanu să își viziteze fiica, în SUA: „Nu mă duc nicăieri neinvitat”. Ce spune despre Monica Gabor

De ce nu merge Irinel Columbeanu în America să își viziteze fiica pe care o are cu Monica Gabor. Motivele din spatele deciziei afaceristului au fost explicate chiar de el.
21.04.2022 | 16:04
De ce nu merge Irinel Columbeanu sa isi viziteze fiica in SUA Nu ma duc nicaieri neinvitat Ce spune despre Monica Gabor
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a vorbit despre cum va petrece sărbătorile de Paște, dar și dacă se va întâlni cu fiica sa. Acesta este un subiect sensibil pentru afacerist, care mărturisește că îi este foarte dor de Irina.

Irinel Columbeanu ar vrea să fie vizitat de fiica lui. De ce nu poate merge el în America

Irinel Columbeanu a dezvăluit la Antena Stars că cel mai mult și-ar dori ca fiica lui să vină în vizită de Paște, dar a recunoscut că o astfel de călătorie ar fi mai complicată.

ADVERTISEMENT

De Paște, Irinel Columbeanu va sta acasă și își va chema prietenii pentru a sărbători.

„Le voi sărbători cu prietenii. Încă nu am primit nimic de la fiica mea. Avem o comunicare foarte bună. Mi-ar plăcea să primesc o vizită. E mai complicat acest lucru”, a dezvăluit afaceristul.

Întrebat dacă o să meargă el în vizită în America, având în vedere că pentru fiica lui este mai complicat să facă acest lucru, Irinel Columbeanu a spus că este o variantă care s-ar putea întâmpla.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta exclude varianta de a merge neinvitat de Monica Gabor și partenerul ei de viață, Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, despre vizita în America: „ Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”

Astfel, Irinel Columbeanu a făcut referire la faptul că nu poate merge în vizită până nu este invitat de fosta lui soție, deoarece Irina nu are puterea de a-l chema în vizită.

ADVERTISEMENT

„O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitație acolo”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Referitor la relația cu fosta soție, Irinel Columbeanu a dezvăluit că are o comunicare bună cu Monica Gabor.

ADVERTISEMENT

„Cu Monica e foarte bună comunicarea, am vorbit recent despre niște amintiri, despre misterele Parisului, asta ca să evoc un alt festival de carte. Am dus-o la Paris în 2005, toamna. A fost frumos și pentru mine, și pentru Monica, și pentru francezi”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT