Life

De ce nu merge Manuela Hărăbor la Înviere însoțită de fiul său. Andrei este diagnosticat cu autism

Manuela Hărăbor a explicat ce reprezintă pentru ea Paștele. Actrița a dezvăluit care este motivul pentru care Andrei, fiul său diagnosticat cu autism, nu o va însoți la slujba de Înviere.
22.04.2022 | 12:04
De ce nu merge Manuela Harabor la Inviere insotita de fiul sau Andrei este diagnosticat cu autism
Manuela Hărăbor a explicat de ce fiul său nu va merge la slujba de Înviere. Foto: captură Pro TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Manuela Hărăbor a vorbit despre planurile pe care le are pentru Sărbătorile Pascale. Artista a dezvăluit de ce Andrei, fiul său diagnosticat cu autism, nu o va însoți la slujba de Înviere.

De ce fiul său nu o va însoți pe Mihaela Hărăbor la slujba de Înviere?

De 32 de ani, Manuela Hărăbor este mama unui băiat diagnosticat cu autism. În ciuda problemei sale de sănătate, Andrei este cel care o face în fiecare zi fericită pe îndrăgita actriță. În emisiunea Vorbește Lumea, difuzată pe Pro TV, a dezvăluit că a învățat de la fiul său să aprecieze viața.

ADVERTISEMENT

Actrița din Veronica spune despre ea că este o femeie credincioasă. Merge la Biserică și uneori o însoțește și fiul său. De înviere, însă, va merge de una singură și asta pentru că Andrei a început de curând un nou tratament.

„Slujba este lungă și nu rezistă. Am început un tratament neuronal nou și îl obosește. Și înainte îl duceam pe el în casă și mă întorceam eu”, a spus Manuela Hărăbor la Vorbește Lumea. 

ADVERTISEMENT

Ce reprezintă Paștele pentru Manuela Hărăbor?

Pentru Manuela Hărăbor, Paștele este o sărbătoare importantă. Actrița consideră că oamenii uită că această zi este, de fapt, despre Mântuitorul Iisus Hristos și adoptă tradiții din afară, cu care ea nu este de acord.

„Intrarea în Mormânt a Mântuitorului înseamnă, de fapt, lepădarea noastră de tot ce ne apasă, de toate hainele astea mai grele, mai ușoare, mai ponosite, nu contează. Noi ne ducem în Mormânt pentru a ne îmbrăca o seară mai târziu în lumină.

ADVERTISEMENT

Dacă noi conștientizăm lucrurile astea, ne dăm seama că toți iepurii de pe pământ care vin și se bulucesc în zilele premergătoare Învierii Domnului nu sunt decât niște minciuni care ne țin departe de adevăr. 

Și ar trebui să avem discernământ și coloană vertebrală să începem să refuzăm. Mai mult, o mulțime de alți oameni fac un pogon de bani și fac afaceri cu nemiluita vânzându-ne și arătându-ne iepuri în toate formele și culorile”, a explicat Manuela Hărăbor.

ADVERTISEMENT

Actrița a adăugat că, din punctul său de vedere, părinții sunt datori să-și învețe copiii ce înseamnă Sărbătoarea Învierii Domnului. În caz contrar, atunci când aceștia vor crește, nu vor mai conștientiza cât de importantă este credința.

ADVERTISEMENT