Life

De ce nu rezistă cuplurile formate la Puterea dragostei. Cele mai răsunătoare despărțiri

Cuplurile formate la Puterea dragostei nu au trecut testul timpului. Un singur cuplu a rezistat în cei trei ani pe care i-a împlinit recent show-ul.
20.09.2021 | 16:33
De ce nu rezista cuplurile formate la Puterea dragostei Cele mai rasunatoare despartiri
Alexandra și Codruț, una din separările de la Puterea dragostei. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Puterea dragostei a devenit încă din primul sezon unul din cele mai urmărite reality-show-uri din România. De-a lungul celor trei sezoane s-au format o serie de cupluri care au ținut telespectatorii în fața micilor ecrane.

Din nefericire, un singur cuplu a reușit să treacă testul timpului. Este vorba despre Alex Zănoagă și Simina din primul sezon, concurenți care au și un copil împreună.

ADVERTISEMENT

Totuși, de ce nu au rezistat cuplurile din acest show tv? Mai toți concurenții au invocat fie motive de gelozie, fie au descoperit la scurt timp că nu pot conviețui împreună deoarece nu se potrivesc.

Cuplurile de la Puterea dragostei, despărțiri scandaloase

Reality-show-ul filmat în Istanbul i-a făcut cunoscuți pe mulți dintre faimoșii la modă în zilele noastre. Bianca Comănici, Livian Pop, Jador, Ella Tina, Andra Volos și Bogdan Mocanu sunt doar câteva nume care au ajuns vedete de primă pagină.

ADVERTISEMENT

Andra Volos și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai imprevizibile cupluri. Cei doi au rezistat câteva luni după terminarea celui de-al doilea sezon, însă ruptura s-a produs iremediabil.

Au încercat de fiecare dată să se împace, însă stilurile lor de viață nu s-au potrivit în cele din urmă. S-au acuzat reciproc de infidelitate, iar cea care a dat tonul cu acuzații cum că ar fi fost înșelată a fost Volos.

ADVERTISEMENT

O altă pereche admirată de telespectatori a fost cea formată de Ella și Jador. Manelistul a mărturisit recent că motivul pentru care nu a putut continua relația cu Ella este faptul că nu este umblată prin lume, iar el vrea o fată cu care să poată ieși în societate.

Nu putem uita nici de cuplul care a ajuns în instanță după terminarea emisiunii. Bianca Comănici și Livian Pop au fost fără doar și poate protagoniștii celei mai scandaloase separări.

ADVERTISEMENT
puterea dragostei
Maria și Cristi, Andra Volos și Bogdan Mocanu – în stânga; Ella și Jador, foto mare dreapta. Sursa foto: Kanal D/ Instagram

Maria și Marinescu din sezonul trei, cea mai rapidă separare

Între cei doi ar fi intervenit la un moment dat Nelson Mondialul, tatăl lui Livian, cel care nu a avut niciodată o părere bună despre Bianca.

Recent, Bianca a recunoscut că a fost mult prea insistentă în relația cu Livian. O altă pereche a celui de-al doilea sezon care s-a despărțit cu ceartă este cea formată de Berna și Philip.

Sezonul trei s-a încheiat cu cele mai fulgerătoare despărțiri din toate edițiile. Maria și Marinescu au rezistat doar o zi împreună, blondina zburând a doua zi după finală spre Chișinău, unde și-a reluat viața de la zero.

Nici Alexandra și Codruț nu au rezistat mult. O săptămână și un pic i-a ținut puterea dragostei împreună. Câștigătoarea ultimei ediții a spus că încă păstrează inelul de la fostul ei iubit, cu care a plănuit chiar să se căsătorească. A mai spus că el a fost cel care a pus capăt relației pentru că a realizat că nu se potrivesc deloc.

 

ADVERTISEMENT