Life

De ce nu s-a căsătorit Carmen Chindriș din Taraful Rutenilor. Răspunsul dat de concurenta de la Te cunosc de undeva

Carmen Chindriș este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică de petrecere, viața privată fiind expusă foarte puțin. De ce nu este căsătorită artista?
18.05.2022 | 18:50
De ce nu sa casatorit Carmen Chindris din Taraful Rutenilor Raspunsul dat de concurenta de la Te cunosc de undeva
De ce Carmen Chindriș de la Te cunosc de undeva nu s-a căsătorit. Misterul a fost elucidat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Te cunosc de undeva, care face echipă cu Romică Țociu, a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns la altar până în prezent. Cântăreața a explicat de ce nu s-a căsătorit până la vârsta de 32 de ani.

De ce Carmen Chindriș de la Te cunosc de undeva nu s-a căsătorit. Misterul a fost elucidat

Carmen Chindriș a fost întrebată de colegul de scenă, de la Antena 1, de ce nu are verighetă. Romică Țociu a fost curios să afle un lucru despre viața personală a solistei legat de nuntă. Cei doi artiști sunt buni prieteni.

ADVERTISEMENT

„Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă”, a declarat cântăreața de muzică de petrecere, în emisiunea UNU la 1, scrie a1.ro.

„E coadă la tine, sau ai pus frână?”, a vrut să mai afle Romică Țociu.

„Ți-am zis. Un om când se căsătorește i se întâmplă”, a mai adăugat Carmen Chindriș, care l-a asigurat pe actor că-l va invita la nuntă.

ADVERTISEMENT

„Deci nu e căsătorită. Încă n-a venit momentul”, a încheiat concurentul de la Te cunosc de undeva!

Cine este Carmen Chindriș. Este pasionată de muzică de mică

Carmen Chindriș s-a născut la Sighetul Marmației, talentul pentru muzică fiind descoperit în copilărie. Cântăreața a început să cânte la doar 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară și deține în repertoriu melodii în 11 limbi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a studiat la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, secția de Canto. Cântă de ani buni, dar recunoașterea a venit în urmă cu foarte puțin timp, când a lansat pe piața muzicală piesa Ziua-n care tu m-ai sărutat.

De asemenea, artista compune versuri alături de ceilalți membri din Taraful Rutenilor. În afara de aparițiile pe scenă, vedeta a fost prezentă și la emisiunea iUmor, unde a făcut un adevărat show.

ADVERTISEMENT