Fotbal international

Adidas a fost factorul decisiv în blocarea transferului lui Paul Pogba la Real Madrid

08.09.2019 | 17:30
Adidas a fost factorul decisiv în blocarea transferului lui Paul Pogba la Real Madrid
Paul Pogba a rămas la Manchester United datorită firmei de echipament sportiv.Sursă foto: hepta.ro

Paul Pogba a mai rămas încă un sezon la Manchester United, deși a avut mai multe oferte bune, printre care și de la Real Madrid. Mijlocașul „diavolilor roșii” a vrut să plece de la echipă, însă transferul său nu s-a mai realizat. Un rol important în decizia francezului de a rămâne pe „Old Trafford” l-a avut firma de echipament sportiv, „Adidas”.

Motivul pentru care Paul Pogba a rămas la Manchester United

Firma germană de echipament sportiv, „Adidas”, are un parteneriat de 10 ani cu Paul Pogba, dar este și partenerul oficial al lui Manchester United, astfel încât și-au dorit ca mijlocașul francez să mai rămână încă un an, cel puțin, pe „Old Trafford”. Un apropiat al clubului a dezvăluit în presa din Anglia implicarea firmei în transferul lui Pogba.

„Au acționat ca mediatori între jucător, agentul lui și club. Adidas a fost factorul crucial pentru convingerea tuturor părților și pentru amânarea unui transfer pentru încă un an”, a mai declarat el.

  • 75.000.000 de lire sterline primește Manchester United din partea Adidas pe sezon
Paul Pogba într-un duel cu un adversar. Sursă foto: hepta.ro
Paul Pogba într-un duel cu un adversar. Sursă foto: hepta.ro

La Real Madrid nu ar fi avut același statut ca la Manchester United

La fel ca și Manchester United, Real Madrid are un parteneriat cu „Adidas”, însă în cazul în care francezul se transfera la Real, nu ar mai fi fost principala imagine a brandului, pentru că Gareth Bale și Karim Benzema sunt sponsorizați de aceeași firmă de echipament sportiv.

Chiar dacă a rămas la Manchester United, Paul Pogba nu a primit nicio apreciere din partea fanilor, ba chiar mai mult se află într-un război cu ei. Fanii au fost foarte supărați pe el pentru că a ratat un penalty în meciul cu Wolverhampton din etapa 4 a Premier League. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, dar câțiva fani i-au adus jigniri rasiste pe rețelele de socializare. Pogba le-a răspuns printr-un mesaj postat pe Twitter, însă războiul este departe de a fi încheiat.

  • 26 de ani are Paul Pogba
  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Pul Pogba, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri