News

De ce nu s-a înscris Ilie Năstase în partidul lui Traian Băsescu. Dezvăluirea fostului tenismen

25.05.2019 | 16:20
De ce nu sa inscris Ilie Nastase in partidul lui Traian Basescu Dezvaluirea fostului tenismen

Ilie Năstase nu se dezminte. Fostul mare jucător de tenis român se află în cursa pentru a ocupa un loc în Parlamentul European de la Bruxelles, fiind înscris pe listele Uniunii Naționale pentru Progresul României, alături de o altă figură marcantă a sportului românesc, fostul selecționer al naționalei de fotbal, Anghel Iordănescu și a oferit încă o declarație incredibilă.

Motivul pentru care Ilie Năstase a refuzat să se înscrie în PMB

Cei doi candidați au fost prezenți în studioul emisiunii DC News, prilej cu care Ilie Năstase a abordat și problema referitoare la refuzul său de a se alătura Partidului Mișcarea Populară, condus de Traian Băsescu, cum au procedat mulți dintre colegii săi din UNPR.

M-au întrebat: Dvs. de ce nu veniți? Și le-am spus clar și răspicat și mai spun încă o dată: Nu dau mâna cu Lucifer, adică cu diavolul. Și asta am făcut! Ceilalți, care au fost slabi și lași, s-au dus direct” , a declarat fostul mare tenismen român, motivându-și decizia de a rămâne în partidul condus de Gabriel Oprea.

A aruncat cu cafea fierbinte pe afișul lui Traian Băsescu

Cel poreclit „Nasty” nu este la prima ieșire controversată, când vine vorba despre fostul președinte al României, Traian Băsescu. În urmă cu o lună, Ilie Năstase a fost protagonistul unor scene incredibile, aruncând cu cafea fierbinte pe un afiș electoral cu chipul lui Traian Băsescu.

În momentul în care a avut această reacție, Ilie Năstase nu era singur. „Ești nebun, Iliuță! Stai! Te filmez, stai! Păi, stai așa măcar, stai, stai, stai” , i-a transmis prietenul alături de care se afla, chiar înainte ca Nasty să-și pună năstrușnicul plan în aplicare.

În momentul în care Ilie Năstase s-a oprit lângă afișul electoral, amicul fostului mare jucător de tenis român l-a încurajat: “Hai! Haide!”. Ulterior, Nasty a afișat o grimasă care exprima o mare satisfacție pentru gestul său și s-a îndepărtat de lângă banner, spunând câteva cuvinte , însă acestea nu au putut fi  auzite foarte bine pe filmarea respectivă.