Life

De ce nu s-a mai recăsătorit Florin Călinescu: “Stau să o analizez”

Motivul pentru care Florin Călinescu nu s-a mai recăsătorit. Fostul prezentator de televiziune și-a pierdut soția cu ani în urmă.
02.05.2023 | 10:21
De ce nu sa mai recasatorit Florin Calinescu Stau sa o analizez
De ce nu s-a recăsătorit Florin Călinescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a fost întrebat de ce nu s-a mai recăsătorit după ce a rămas văduv, în urmă cu 18 ani. Actorul, care acum stă departe de lumina reflectoarelor, s-a concentrat mai mult pe carieră.

Motivul pentru care Florin Călinescu nu s-a mai recăsătorit

În anul 2005, Florin Călinescu și-a pierdut soția, care avea doar 47 de ani. Aceasta a fost răpusă de o boală cumplită, cancer esofagian, iar de atunci actorul nu și-a mai refăcut viața și s-a concentrat mai mult pe carieră.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Românii au talent nu s-a mai afișat în compania altor femei, deși este o personalitate foarte cunoscută la noi în țară. Florin Călinescu a ales scena și platourile de televiziune, în schimb.

Întrebat de ce nu și-a refăcut viața alături de altcineva, actorul a răspuns în stilul său caracteristic, spunând că până acum nu a primit cereri de căsătorie. “Aștept cererea, să stau să o analizez. Până acum nu a făcut-o nimeni”, a declarat Florin Călinescu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, care a fost, la un moment dat, foarte apropiată de familia lui Florin Călinescu, a spus că actorul a fost foarte afectat de pierderea soției, pe care a iubit-o foarte mult.

“L-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie profundă, tandră, care l-a echilibrat. Am fost apropiată de Ana, a lucrat cu mine la firma de cosmetice. În ultimele ei luni de viață, am stat cu ea, la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Florin e o persoană foarte complexă. Dar în viață trebuie să fii pragmatic, să înțelegi că atunci când s-a terminat, s-a terminat”, a explicat femeia de afaceri pentru sursa menționată.

Cum și-a sărbătorit Florin Călinescu ziua de naștere

Florin Călinescu a împlinit vârsta de 67 de ani pe 29 aprilie. Fostul prezentator nu este adeptul petrecerilor mari, așa că a sărbătorit în liniște, împreună cu familia. Deși s-a născut cu doar două zile înainte de 1 mai, actorului nu i s-a întâmplat niciodată să petreacă trei zile și trei nopți.

ADVERTISEMENT

“Am petrecut în liniște, în familie. N-am nicio dorință. Nu o să mai am 30 de ani, habar n-am ce greșeli am făcut, nu mă gândesc la trecut. Nu regret nimic. Nu fac parte din categoria celor care se gândesc că au trăit în comunism.

Dar acum ce e? N-am sărbătorit și chefuit niciodată două sau trei zile legate. Chiar dacă ziua mea e înainte de 1 Mai. De toate sărbătorile, aveam activități culturale.

Actorii și cofetăriile aveau mereu de muncă. La mine totul e în mișcare, familia vine, pleacă. Si eu la fel”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT