Sport

De ce nu s-a mai transferat Tătărușanu la Napoli. Impresarul său a lămurit situația

07.09.2018 | 20:44
De ce nu sa mai transferat Tatarusanu la Napoli Impresarul sau a lamurit situatia
ADVERTISEMENT

Pietro Chiodi, impresarul lui Ciprian Tătărușanu, a dezăvluit faptul că portarul român a fost ofertat de Napoli pe finalul perioadei de mercato din această vară, însă Nantes nu a avut suficient timp la dispoziție pentru a-i găsi un înlocuitor.

Tătărușanu a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciurile România – Muntenegru și Serbia – România, având șanse mari să fie integralist în ambele partide.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a mai transferat Tătărușanu la Napoli

”A fost oferta de la Napoli. În două zile, Nantes nu a putut să găsească un înlocuitor. A avut o oferta foarte bună de la Napoli, pe trei ani. Nu avea nevoie să facă război. Oricum nu l-ar fi lăsat să plece” – a spus Pietro Chiodi la o televiziune de sport.

Cum nu a reușit să-l transfere pe Tătărușanu, Napoli s-a reorientat repede spre un alt portar cunoscut. L-a luat sub formă de împrumut de la Arsenal pe columbianul David Ospina. Rămâne de văzut dacă napoletanii au făcut alegerea bună sau nu, dar cert este că startul nu este unul grozav. Dintre favoritele la cupele europene din Italia, Napoli a încasat cele mai multe goluri: șase în doar trei etape.

ADVERTISEMENT

Portarul vrea să rămână la Nantes

Portarul echipei naționale a dezmințit informațiile conform cărora și-ar dori să plece de la Nantes. Goalkeeperul a declarat că el este decis să-și continue aventura la Nantes și a negat că ar avea un conflict cu o persoană din staff.

“Rămân la Nantes. Mă simt bine aici și sunt fericit. Nu am nicio problema în a prelungi chiar contractul. Zvonurile despre o relație proastă a mea cu un membru al staff-ului nu sunt adevărate. Dacă era așa, nu mai jucam deloc. Am schimbat antrenorul, stilul de joc. Primele meciuri sunt mereu complicate, dar am făcut și lucruri bune”, a declarat Tătărușanu pe o rețea de socializare a formației sale.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, startul de sezon nu este unul grozav pentru Nantes și Tătărușanu. După patru etape scurse din campionatul Franței, „canarii” se află pe locul 16, cu o singură victorie și nu mai puțin de opt goluri încasate. Cel mai rău a fost în prima etapă, când Tătărușanu a încasat trei goluri de la AS Monaco.

Mesaj pentru Andrei Vlad

Ciprian Tătărușanu a fost prezent la partida dintre FCSB și FC Botoșani, încheiată cu scorul de 2-2, și nu înțelege reacția lui Gigi Becali, care a ținut din nou să îl critice pe Andrei Vlad: „A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut un meci al FCSB. Aseară am avut ocazia să văd meciul cu FC Botoşani şi nu ştiu de ce Andrei Vlad a fost criticat pentru acest meci. Adică nu ştiu ce ar fi putut să facă în plus!”, a spus Tătăruşanu.

ADVERTISEMENT