Life

De ce nu s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate și ce le-au spus copiilor: “Au înțeles foarte clar asta”

Jojo, actrița din serialul Strada speranței, a făcut o serie de declarații despre povestea de dragoste trăită în ultimii 8 ani alături de Paul Ipate. Cei doi au o fetiță împreună.
08.06.2022 | 19:15
De ce nu sau casatorit Jojo si Paul Ipate si ce leau spus copiilor Au inteles foarte clar asta
Jojo, dezvăluiri despre relația cu Paul Ipate. Motivul pentru care nu au ajuns la altar. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus de ce nu s-a căsătorit cu partenerul de viață. Vedeta de la Kanal D a explicat cum au înțeles copiii situația părinților, artista având un băiat dintr-un mariaj anterior, Achim, în vârstă de 11 ani.

Jojo, dezvăluiri despre relația cu Paul Ipate. Motivul pentru care nu au ajuns la altar

Jojo, pe numele său Cătălina Grama, și actorul Paul Ipate, sunt împreună de 8 ani, au o fetiță, dar nu au ajuns în fața altarului. Vedeta a dezvăluit ce le-a spus copiilor legat de situația sa amoroasă, precizând că este foarte sinceră cu cei mici.

ADVERTISEMENT

„Copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte.

Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta.

ADVERTISEMENT

Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor”, a mărturisit frumoasa blondină într-un interviu pentru viva.ro.

Jojo și Paul Ipate, poveste de dragoste de 8 ani

Jojo și Paul Ipate s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, pe platourile de filmare ale unui lungmetraj care nu a apărut nici în momentul de față în cinematografe. De atunci sunt de nedespărțit și artista spune că nu s-au plictisit unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță din Strada speranței și partenerul de viață au trecut prin multe etape, s-au maturizat și s-au echilibrat unul pe celălalt. În plus, cei doi au reușit să învețe unul de la altul și să treacă peste orice fel de supărare.

„Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt”, a mai precizat Jojo.

ADVERTISEMENT
Tags: