Life

De ce nu se căsătorește Cristina Cioran cu tatăl copilului său? „Oamenii, dacă vor să fie împreună, sunt”

Cristina Cioran a dezvăluit motivele pentru care ea și iubitul său nu s-au căsătorit, cu toate că în urmă cu câteva luni aceștia au devenit părinții unei fetițe.
12.05.2022 | 10:53
De ce nu se casatoreste Cristina Cioran cu tatal copilului sau Oamenii daca vor sa fie impreuna sunt
Cristina Cioran a spus de ce nu se căsătorește. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt împreună de la finalul anului 2020 și de câteva luni au devenit părinții unei fetițe. Cu toate acestea, vedeta spune că ea și iubitul ei nu se gândesc să-și oficializeze relația încă.

De ce Cristina Cioran și tatăl fiicei sale nu se căsătoresc?

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu s-au întâlnit atunci când vedeta trecea printr-o perioadă dificilă. Frumoasa blondină abia ce ieșise dintr-o relație și nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de rapid între ei. Cu toate acestea, în vara anului 2021, ei au devenit părinții unei fetițe.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Cristina Cioran a publicat în mediul online o fotografie în care ea și Alex apăreau în fața stării civile, iar fanii s-au grăbit să o felicite. Vedeta a anunțat, însă, că nu s-a căsătorit, ci doar au fost invitați la o nuntă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Cristina Cioran a explicat că ea și iubitul ei nu se grăbesc să-și oficializeze relația.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut din asta un must, nu intenționăm. Eu susțin faptul că oamenii, dacă vor să fie împreună, sunt împreună și dacă nu au legalizat toată povestea”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran: „Sunt obsedată de copil”

În luna iulie a anului 2021, Cristina Cioran a adus-o pe lume pe Ema, fetița ei. Prezentatoarea a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, astfel că acum este foarte atentă atunci când vine vorba de sănătatea micuței.

ADVERTISEMENT

Blondina a povestit că acceptă destul de rar invitațiile la evenimentele mondene și asta pentru că preferă să fie acasă în cazul în care fetița are nevoie de ea.

„N-am mai ieșit de foarte mult timp la evenimente. Ies destul de rar din simplul motiv că, de cele mai multe ori, ori face febră, ori îi curge năsucul.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să lipsesc, vreau să fiu acolo. Alex, tatăl ei, este foarte prezent și mă ajută de fiecare dată când am nevoie să o las cu el. Dar, de multe ori, nu vreau eu pentru că sunt obsedată de copil”, a dezvăluit Cristina Cioran.

În plus, vedeta a vorbit și despre botezul micuței, însă a preferat să păstreze discreția, fără a oferi prea multe detalii. Aceasta a afirmat că nu va anunța data evenimentului.

„Se apropie. O să anunț după. Este un loc foarte frumos care are mese și înăuntru și afară. Vor fi prieteni, familie, oameni dragi nouă. Nu va fi lume străină de noi. Nu este un botez mare, în niciun caz”, a încheiat Cristina Cioran.

ADVERTISEMENT