Fotbal international

De ce nu se impune Dennis Man la Parma: „Trebuie să îi explice cineva asta!”

04.03.2021 | 18:45
De ce nu se impune Dennis Man la Parma Trebuie sa ii explice cineva asta
ADVERTISEMENT

Dennis Man s-a transferat la începutul anului de la FCSB la Parma, însă atacantul este în continuare doar rezervă pentru formația de pe Ennio Tardini. Ilie Dumitrescu a găsit și explicațiile.

De asemenea, fostul internațional Răzvan Raț a vorbit despre situația celui care a părăsit România din postura de golgheter al competiției interne. Fostul fundaș stânga crede că diferența dintre Liga 1 și Serie A este uriașă.

ADVERTISEMENT

Parma este pe locul 19 în Serie A și se află la șase puncte în spatele primului loc ce asigură menținerea în prima ligă. Trupa gialoblu are, totuși, și un meci mai puțin disputat decât Cagliari.

De ce nu se impune Dennis Man la Parma: „Joacă în lateral, să nu greșească!”

Fostul internațional român și fotbalist al unor cluburi importante precum Steaua București, FC Sevilla sau Tottenham Hotspur, Ilie Dumitrescu, a comentat parcursul lui Dennis Man la formația italiană Parma.

ADVERTISEMENT

Transferat la începutul acestui an de la FCSB, atacantul nu s-a impus printre titularii formației pentru care mai evoluează și fostul jucător al Universității Craiova, Valentin Mihăilă. Dumitrescu crede că Man nu s-a adaptat la stilul de viață și la fotbalul din Italia.

„Ai nevoie să te acomodezi la campionat, Mihăilă a stat atât de mult pentru că a fost accidentat. Lui Man trebuie să i se dea minute pentru a lua contact cu ritmul competiției, să ia pulsul campionatului.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Udinese se vedea o diferență de personalitate între Mihăilă și Man. Mihăilă intra în adversar, Man juca în lateral ca să nu greșească. Trebuie să vorbească cineva cu Man, să-i explice cineva că are un statut.

Nu-l băgau pe Man 15-20 minute dacă nu avea un nivel bun de pregătire, mai are nevoie de timp pentru adaptare. Problema la Parma nu este faza ofensivă, echipa a marcat destule goluri. Problema este pe partea defensivă, au pierdut puncte după două meciuri în care au condus cu 2-0”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Răzvan Raț este pesimist: „Diferență mare de campionat”

Și fostul câștigător al Cupei UEFA, Răzvan Raț, a vorbit despre situația atacantului care era golgheter în Liga 1 înainte de a se transfera în Serie A. Raț nu crede că Parma se va salva de la retrogradare.

„Parma nu are forța necesară să se salveze. Iarna nu-i ca vara și Italia nu e România. Parma are foarte multe probleme, este disperată, iar presiunea de la echipă cred că apasă pe toți jucătorii, mai ales pe antrenor.

Este foarte greu să mergi la o echipă care se află în situația asta. Man nu a avut niciun meci ca titular pânâ acum. Ilie, este o diferență mare de campionat!”, a spus fostul fundaș stânga, tot pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT