Life

De ce nu se însoară Dorian Popa? Artistul, derapaj la Vorbește Lumea: ”Să fie până la capăt”

Dorian Popa a spus posibilul motiv pentru care nu s-a însurat până acum. Așteptările mari pe care le are artistul de la o femeie.
29.03.2023 | 13:33
De ce nu se insoara Dorian Popa Artistul derapaj la Vorbeste Lumea Sa fie pana la capat
Dorian Popa a spus ce vrea de la o femeie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa se iubește de 11 ani cu Claudia Iosif, însă nu a făcut pasul cel mare. În emisiunea Vorbește lumea, a spus ce calități trebuie să aibă neapărat femeia de lângă el, iar pretențiile artistului nu sunt deloc unele mici.

De ce nu se însoară Dorian Popa? Vedeta are mari pretenții de la o femeie

Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație de 11 ani. Babs, așa cum este ea cunoscută, are mare grijă de iubitul său. Se ocupă în detaliu de ținutele lui și se asigură că întotdeauna arată impecabil. Cu toate acestea, favorurile nu îi sunt întoarse.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat cum de Dorian Popa și iubita lui nu au ajuns încă în fața altarului. În emisiunea Vorbește lumea, artistul a oferit, indirect, un posibil răspuns. Astfel, a dat de înțeles că nu este neapărat soțul ideal, și asta pentru că nu-i place să aibă grijă de femeia de lângă el.

„Vreau o femeie puternică și independentă”

Dorian Popa a susținut că își dorește să aibă o femeie puternică. Asta include inclusiv faptul că aceasta trebuie să facă activități ca etichetate, mai degrabă, ca fiind destinate bărbaților. În plus, în trecut, dezvăluia că nu îi face plăcere să iasă cu Claudia Iosif la evenimente.

ADVERTISEMENT

„Ce vor bărbații de la o femeie? Depinde de la bărbat la bărbat. Cred că eu un răspuns subiectiv ce voi spune eu acuma. Dar eu pot să spun că de la o femeie vreau să fie puternică și independentă. Îmi plac femeile care încearcă să demonstreze egalitatea dintre sexe”,  a spus Dorian Popa.

Dorian Popa, derapaj la adresa doamnelor?

De altfel, artistul care dezvăluia că nu se uită la bani și cheltuie destul de mult, a adăugat că o femeie care vrea să existe egalitate între sexe, trebuie să-și asume acest lucru și să nu se dea în lături de la nimic.

ADVERTISEMENT

„Cred foarte mult în egalitatea dintre sexe. Cred că atunci când femeile vor să ajungă dintr-un anumit punct de vedere ca bărbații, trebuie să-și asume și celălalt punct de vedere.

Trebuie să fim egali din toate punctele de vedere. Spală și mașina dacă îți dorești independență. Adică, dacă e egalitate între sexe, să fie până la capăt”, a spus Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

„Nu, ‘vreau să fiu femeie puternică’, dar cu mașina la service merge bărbatul. Nu, merge femeia puternică”, a adăugat celebrul artist, fără menajamente, în emisiunea difuzată pe Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: