Life

De ce nu se mai difuzează Adevăruri Ascunse la Antena 3. Ce se întâmplă cu emisiunea cu runele lui Mihai Voropchievici

De ce nu se mai difuzează Adevăruri Ascunse la Antena 3, emisiunea în cadrul căreia numerologul Mihai Voropchievici prezintă runele pentru săptămâna următoare?
12.03.2022 | 19:48
De ce nu se mai difuzeaza Adevaruri Ascunse la Antena 3 Ce se intampla cu emisiunea cu runele lui Mihai Voropchievici
De ce nu se mai difuzează Adevăruri Ascunse. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Emisiunea Adevăruri Ascunse nu se mai difuzează sâmbătă seara la Antena 3, fiind înlocuită de Ediție Specială, cu Berta Popescu. Această emisiune a fost introdusă în intervalul în care, în mod normal, ar fi trebuit să apară pe post Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru.

De ce nu se mai difuzează Adevăruri Ascunse la Antena 3

Potrivit programului TV anunțat de Antena 3, emisiunea Adevăruri Ascunse nu se află în grilă pentru sâmbătă seara, atunci când Mihai Voropchievici ar fi trebuit să prezinte runele. Emisiunea a fost înlocuită de cea găzduită de Berta Popescu.

ADVERTISEMENT

Antena 3 nu a făcut niciun anunț oficial în legătură cu motivul pentru care emisiunea nu mai apare în grilă.

Acest lucru se poate datora războiului din Ucraina, întrucât postul de televiziune preferă să difuzeze știri și informații legate de acest conflict, motiv pentru care s-a produs această schimbare în grila de programe.

ADVERTISEMENT

De altfel, Antena 3 se numără printre liderii de audiență în această perioadă, interesul românilor pentru războiul din țara vecină fiind unul crescut. Deocamdată, nu se știe când va reveni emisiunea de sâmbătă seară pe post.

Mihai Voropchievici, previziuni despre destinul lui Vladimir Putin

Mihai Voropchievici a făcut o analiză a destinului liderului rus Vladimir Putin. Președintele ar putea avea parte de o moarte naturală în 2023, după cum susține numerologul.

ADVERTISEMENT

În plus, Putin are în prezent dorința de expansiune și, sub influența cifrei 4, cineva l-ar putea trăda. Cifra de destin 7, iar laturile sale negative sunt activate. Este un om introvertit și secretos, intuitiv și nu comunică foarte mult, mai spune numerologul.

Totodată, liderul de la Kremlin “impune respect prin teamă” și se hrănește din frica oamenilor.

ADVERTISEMENT

“Putin impune respect prin teamă. Este tipul de oligarg care trăiește și se alimentează pur și simplu din frica oamenilor.

Patru este o cifră care se divide. Adică el este 1, dar mai sunt încă 3 care-l pot vinde în orice clipă. Atât îl poate opri, trădarea. 

Anul 2023 ar putea fi un final pentru Vladimir Putin. Deja și l-a pregătit singur în cifra morții (n.r. patru). Dorința lui este aceea de expansiune. Moare de moarte naturală. Poate să stea într-o expectativă, dar își poate pierde drepturile.”, a explicat Voropchievici la Antena 3.

ADVERTISEMENT