Life

De ce nu se mai pot folosi unele melodii pe Instagram. Cum au reacționat influencerii din România

Motivul pentru care anumite piese de pe Instagram nu mai pot fi accesate. Ce au declarat influencerii români despre asta.
23.03.2023 | 23:10
De ce nu se mai pot folosi unele melodii pe Instagram Cum au reactionat influencerii din Romania
Motivul pentru care anumite piese de pe Instagram nu mai pot fi accesate. Ce au declarat influencerii români. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce nu se mai pot folosi unele melodii pe una dintre cele mai utilizate rețele sociale. Cum au reacționat influencerii din România când au văzut că anumite piese populare nu mai pot fi adăugate filmărilor și implicit reel-urilor.

Motivul pentru care anumite piese de pe Instagram nu mai pot fi accesate. Ce au declarat influencerii români

Foarte multă lume se întreabă care este motivul pentru care anumite anumite piese de pe Instagram nu mai pot fi accesate. Foarte mulți influenceri români s-au trezit că nu mai pot face acest lucru în postările zilnice.

ADVERTISEMENT

Scandalul a pornit de la societatea care se ocupă de drepturile de autor ale artiştilor din Italia, compania Meta. Se pare că acești soliști nu au ajuns la o înţelegere cu reţeaua de socializare și contractele nu au fost reînnoite. Printre aceștia se află trupa Depeche Mode.

Melodia celebrei trupe britanice nu se aude absolut deloc şi este însoţită de mesajul: „Acest conţinut nu este disponibil”. În aceeași situație se află și piese populare interpretate de Harry Styles sau Taylor Swift.

ADVERTISEMENT

Din păcate, problema de pe Instagram este cauzată și de algoritm. Neplăcerile s-au extins și acum afectează melodii ale artiştilor din toată Europa, lucru despre care au vorbit influenceri și bloggeri români.

Ce spun vedetele despre lipsa unor melodii de pe Instagram

Vedetele din țara noastră au vorbit despre cum văd lipsa unor melodii de pe Instagram, Adelina Pestrițu fiind una dintre influecerițele care speră să se rezolve cât mai repede această situație neplăcută din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„O imagine frumoasă, gândită, analizată, are nevoie de o muzică potrivită astfel încât să te bage în vibe-ul potrivit. Sper să îşi dea seama că au luat nişte decizii foarte ciudate şi pripite şi că ne dau viaţa peste cap”, a spus bruneta pentru observatornews.ro.

„Reels-urile alea fără muzică nu mai au farmecul pe care îl aveau înainte. Cred că era foarte important, că de multe ori gândeai pe muzică. Din păcate, şi treaba asta ne arată că trebuie să ne adaptăm.

ADVERTISEMENT

Că noi tot timpul ne adaptăm la ceva. Şi în funcţie de cum de adaptăm, aşa trecem peste treaba asta. E un soi de nu ştie nimeni ce şi cum. Pe de altă parte, dacă încarci din altă aplicaţie merge muzica”, a completat Otravă, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: