Life

De ce nu se poate împăca Jador cu Georgiana Elisei. Dezvăluire dureroasă despre cel mai mare vis al Faimosului

27.04.2021 | 15:53
De ce nu se poate impaca Jador cu Georgiana Elisei Dezvaluire dureroasa despre cel mai mare vis al Faimosului
De ce nu se poate împăca Jador cu Georgiana Elisei. Dezvăluire dureroasă despre cel mai mare vis al Faimosului. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador a făcut o dezvăluire dureroasă despre Georgiana Elisei, tânăra cu care s-a iubit în urmă cu câțiva ani, înainte de a deveni celebru. Fostul Faimos de la Survivor România a scos la iveală motivul pentru care nu se pot împăca.

Manelistul spunea în urmă cu ceva vreme că abia așteaptă să ajungă în România pentru a face nunta cu fosta sa iubită, deși drumurile lor s-au despărțit în anul 2016. Din păcate, situația dintre cei doi este cu totul alta, artistul dând abia acum cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit că șatena este singura femeie care nu i-a scris niciun mesaj după eliminarea de la Survivor România. Jador nu este deranjat de acest aspect pentru că a căutat-o el, dar din nefericire, a aflat un lucru care l-a rănit enorm.

Jador nu mai poate fi cu Georgiana. Ce îi împiedică să fie un cuplu

„Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am. 

ADVERTISEMENT

Toate fostele mele mi-au dat mesaje, aveam telefonul plin. Mai, dă-vă naibii, până să fiu Jador nu mai erați niciuna moartă după mine! Știu prietenii voștrii că mi-ați dat mesaje?

Bă, dacă o gagică de-a mea e cu tine acum să știi că mi-a dat mesaj. Bă, toate mi-au dat mesaje. Toate. Și nu o vreau pe niciuna, deși toate vor să fie cu Jador. 

ADVERTISEMENT

Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea.

Știe cine sunt eu, nu băiatul îmbrăcat la costum de aici, ci băiatul din bulendre care-l iubește pe Dumnezeu”, a mărturisit Jador în emisiunea „Ștafeta mixtă”.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei suferă și acum după despărțirea de Georgiana Elisei. Cei doi au rămas în relații foarte bune după separarea de acum 5 ani, motiv pentru care manelistul a crezut mereu că vor ajunge să fie din nou împreună.

Cântărețul de muzică de petrecere a avut mai multe relații amoroase, dar de fiecare dată gândurile sale au zburat la fosta parteneră de viață. Jador nu o poate da uitării pe tânăra de 27 ani, care se pare că i-a marcat viața într-un fel foarte profund.

ADVERTISEMENT