Sport

De ce nu se poate întoarce Cosmin Olăroiu la FCSB. Discuție cu suporterii roș-albaștri: ”A spus că ar veni gratis”

Cosmin Olăroiu este liber de contract după despărțirea de Jiangsu Suning și ar fi tentat să o preia pe FCSB. Există însă o problemă.
25.05.2021 | 08:52
De ce nu se poate intoarce Cosmin Olaroiu la FCSB Discutie cu suporterii rosalbastri A spus ca ar veni gratis
ADVERTISEMENT

Antrenorul de 51 de ani și-a încheiat aventura în China câștigând titlul de campion, dar continuă să aibă mari probleme cu oficialii clubului.

Compania Suning, care deține cluburile de fotbal Jiangsu și Inter Milano, a rămas fără lichidități și viitorul ambelor echipe este incert.

ADVERTISEMENT

Ce îl oprește pe Olăroiu să semneze cu FCSB

Cosmin Olăroiu și-a reziliat contractul cu Jiangsu Suning, după ce în urmă cu doar câteva luni reușea să câștige titlul de campion al Chinei.

Deși decizia a fost luată cu acordul ambelor părți, Olăroiu consideră că merita mai mult respect din partea conducerii clubului, care a uitat să-i achite cea mai mare parte a salariilor pe ultimul an.

ADVERTISEMENT

În acest moment Olăroiu poate semna cu orice echipă, iar liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață susține că a discutat cu tehnicianul care i-a dus pe roș-albaștrii până în semifinala Ligii Europa.

”A spus că ar veni gratis pentru suporteri și pentru Steaua/FCSB, dacă și-ar rezolva mai repede problema din China de unde are de luat mai mulți bani. Nu mi-am permis să îl întreb câți bani. Mi-a spus că e un litigiu acolo și nu poate veni ca antrenor. Omul acolo a muncit, a câștigat un campionat în istoria clubului”, a spus Mustață.

ADVERTISEMENT

M-a lăsat blocat când mi-a spus că nu îi trebuie niciun bani, că vine pentru suporteri. Dacă noi auzim că Oli și-a încheiat problemele acolo voi fi primul care va vorbi cu el”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Gigi Becali i-a transmis că are ușa deschisă la FCSB

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a declarat recent că Olăroiu este bine venit în orice moment la clubul pe care îl patronează. Relația dintre cei doi este una excelentă, Becali recunoscând că a discutat de multe ori cu Olăroiu, căruia nu s-a ferit să-i ceară sfatul în mai multe chestiuni ce țin de dezvoltarea clubului FCSB.

ADVERTISEMENT

”De Olăroiu nu are rost să discutăm. El poate să vină la mine la FCSB când vrea el. A și demonstrat, poate e al doilea după Lucescu. Olăroiu poate să dea un telefon să spună ’Băi Gigi, vezi că vin eu antrenor’. ‚Vino, mă, treci’. La Olăroiu nu mai poți să negociezi cu bani. Cum poți să îi dai 20.000 când el are 50 de milioane avere?”, a spus Becali, la  Look Sport.

FCSB nu este singura echipă interesată de serviciile antrenorului Cosmin Olăroiu. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din 21 mai, tehnicianul a fost deja contactat de oficialii FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

Din informațiile FANATIK, Cosmin Olăroiu a declinat oferta venită din partea lui Mititelu jr. de a prelua echipa.

Tot FANATIK a aflat că Olăroiu are o ofertă incredibilă din campionatul Chinei. Shanghai SIPG este dispusă să-i ofere antrenorului român un contract în valoare de 8.500.000 de euro pe an. Ar fi cel mai mare salariu pe care l-ar primi Cosmin Olăroiu în carieră, după ce la Jiangsu Suning era plătit cu 7.000.000 de euro pe an.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT