Fotbal intern

De ce nu se poate juca, încă, pe noul stadion Steaua: „Sunt anumite lucruri nerezolvate”

10.03.2021 | 18:40
De ce nu se poate juca inca pe noul stadion Steaua Sunt anumite lucruri nerezolvate
ADVERTISEMENT

Noua arenă din Ghencea este una dintre cele mai frumoase din România, dar deocamdată nu pot fi organizate partide oficiale pe stadionul ce urmează să fie predat către Clubul Sportiv al Armatei. 

Angajat la Steaua, fostul fundaș stânga, Iulian Miu, a declarat că mai rămân destule formalități de pus la punct înainte ca arena să poată fi dată în folosință, iar cel mai probabil de abia în toamnă roș-albaștrii vor putea folosi stadionul.

ADVERTISEMENT

Miu speră ca arena să fie folosită în Liga 2, acolo unde Steaua vrea să promoveze în această primăvară. Misiunea „militarilor” este, însă, destul de dificilă, mai ales în contextul ultimelor noutăți venite dinspre FCSB.

De ce nu se poate juca, încă, pe noul stadion Steaua: „Din toamnă vom juca acolo”

FANATIK a fost prezent la recepția stadionului Steaua și a oferit imagini spectaculoase și declarații de la eveniment. Din nefericire pentru fanii roș-albaștri, aceștia vor mai avea de așteptat luni bune înainte de a putea urmări partide ale favoriților disputate pe noul stadion.

ADVERTISEMENT

Angajat al Clubului Sportiv al Armatei, fostul fundaș stânga Iulian Miu a anunțat că desfășurarea EURO 2020 la București va devansa inaugurarea oficială a stadionului. Miu speră că steliștii vor putea juca pe noul stadion începând cu toamna acestui an, în Liga 2.

„Se lucrează acum pentru preluarea stadionului. Mai sunt anumite lucruri de pus la punct. Se va preda stadionul către Clubul Sportiv al Armatei, după care noi putem să jucăm pe el.

ADVERTISEMENT

Cred că, fiind şi Campionatul European, cred că din toamnă noi vom juca pe acest stadion, în Liga 2.

Se termină campionatul în mai. Noi ştim la sfârşitul lui mai dacă suntem promovaţi. Eu sper să promovăm şi după aia ne facem temele şi începem campionatul următor, în Liga 2 şi vom juca pe noul stadion Steaua”, a spus Miu la Looksport.

ADVERTISEMENT

Trebuia să se inaugureze în primăvară: „Undeva în perioada aprilie-mai”

Înainte ca stadionul să fie predat către Clubul Sportiv al Armatei, Mădălin Hîncu era optimist că inaugurarea arenei va avea loc în această primăvară. Lucrurile, însă, s-au complicat și evenimentul va fi amânat. Suporterii steliști speră, totuși, ca atunci când arena va fi folosită pentru prima oară, să fie permis și accesul fanilor în tribune.

„Vom începe preluarea stadionului la începutul lunii decembrie, va dura aproximativ două luni de zile, iar inaugurarea stadionului preconizăm să fie undeva în perioada aprilie-mai 2021”, declara în noiembrie 2020 comandantul CSA Steaua, Mădălin Hîncu.

Până să promoveze în Liga 2, Steaua va trebui să dea piept cu echipa a doua a celor de la FCSB în prima etapă a Ligii 3 de după pauza de iarnă. Meciul se va disputa sâmbătă, 13 martie, de la 15:00.

 

ADVERTISEMENT
Tags: