Fotbal international

De ce nu se uită niciodată Leo Messi la meciurile Barcelonei! Luis Suarez l-a dat de gol

02.02.2019 | 13:30
De ce nu se uita niciodata Leo Messi la meciurile Barcelonei Luis Suarez la dat de gol

Starul argentinian Leo Messi nu se uită niciodată în reluare la meciurile echipei FC Barcelona, deoarece este foarte autocritic. Dezvăluirea a fost făcută de coechipierul său Luis Suarez, care însă a precizat că decarul catalanilor discută foarte multe despre anumite momente din partidele jucate de liderul din La Liga.

Argentinianul Lionel Messi și uruguayanul Luis Suarez sunt foarte buni prieteni și își petrec mult timp împreună și în afara terenului. Conform cotidianului britanic The Mirror, cei doi sud-americani vorbesc despre meciurile Barcelonei și încearcă să îmbunătățească relațiile pe care le au în teren.

Luis Suarez și Lionel Messi sărbătoresc un gol marcat de FC Barcelona
Luis Suarez și Lionel Messi sărbătoresc un gol marcat de FC Barcelona

De ce nu se uită niciodată Leo Messi la meciurile Barcelonei

”Vă spun sigur că Messi nu se uită niciodată în reluare la meciurile noastre, deaorece este mult prea autocritic. În schimb, vorbim despre o mulțime de situații din meciuri. Și eu sunt la fel de autocritic. Sunt zile când echipa câștigă și mă simt frustrat pentru că nu am avut rezultate bune. Leo știe că nu am o zi bună. La fel cum și eu știu când este supărat pentru că nu a avut o evoluție bună”, a dezvăluit Luis Suarez că Leo Messi nu revede niciodată meciurile Barcelonei.

Luis Suarez a fost prezent alături de Lionel Messi la lansarea proiectului prin care argentinianul va colabora cu Cirque du Soleil. Spectacolul se intitulează Messi 10 by Cirque du Soleil și va avea premiera în 1o octombrie 2019 în capitala Catalunyei.

FC Barcelona se va duela în luna februarie cu Real Madrid într-o dublă manșă din semifinalele Cupei Spaniei. Până atunci, catalanii vor evolua sâmbătă, de la ora 19:30, pe stadionul Camp Nou, împotriva formației FC Valencia, în etapa cu numărul 22. Catalanii se află pe primul loc în clasamentul din La Liga, având un avans de cinci puncte față de următoarea clasată, Atletico Madrid.