Sport

Gluma despre „No vak” Djokovic care circulă pe social media. Are un nume predestinat, din acest motiv nu se vaccinează

Încercarea lui Novak Djokovic de a participa la Australian Open fără vaccin anti-COVID-19 a declanșat un scandal monstru în întreaga lume. Pe internet, fanii fac haz de necazul lui „Nole”.
09.01.2022 | 15:29
Gluma despre No vak Djokovic care circula pe social media Are un nume predestinat din acest motiv nu se vaccineaza
De ce nu se vaccinează Novak Djokovic. Gluma cu „No Vak” care circulă în România pe social media. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vaccinul anti-COVID-19 este motivul pentru care Novak Djokovic nu este lăsat să intre în Australia, acolo unde dorește să participe la Australian Open.

La „Antipozi” se intră doar cu schema de vaccinare completă, dar „Nole” este împotriva primirii serului. Pentru a participa totuși la primul Grand Slam al anului, sârbul a făcut rost de o scutire medicală care să ateste că a fost infectat în ultimele șase luni cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Odată ajuns în Australia, Djokovic a fost reținut pe aeroport, i s-au luat bunurile personale și a fost plasat în carantină într-un hotel din Melbourne, după mai multe ore de așteptare și în care i-a fost respinsă viza.

De ce nu se vaccinează Novak Djokovic. Fanii l-au poreclit „No Vax Djokovic”

Deși planeta pare împărțită în două din cauza scandalului provocat de încercarea lui Novak Djokovic în Australia, fanii au timp și inspirație pentru glume.

ADVERTISEMENT

„Sunt nedumerit că oamenii sunt atât de supărați că Djokovic este un anti-vaxer. Prenumele lui este No Vac”, este una dintre cele mai virale poante cu Djokovic.

O altă glumă preferată de fani este aceea în care l-au poreclit pe actualul lider mondial din clasamentul ATP drept „No Vax” Djokovic, aluzie la adevăratul prenume al sârbului „Novak” și al faptul că, în engleză, „No Vax” se traduce prin „Fără vaccin”.

ADVERTISEMENT

Rafel Nadal, atac cu talpa la Djokovic

Rafael Nadal (locul 6 ATP), unul dintre cei mai redutabili adversari ai lui Novak Djokovic, a devenit rival cu sârbul și în afara terenului. Anul trecut, cei doi și-au aruncat reciproc „săgeți” din cauza vaccinării anti-COVID-19.

Dacă un alt rival al sârbului, Nick Kyrgios, a îngropat securea războiului și îl susține pe acesta în problema de care are în Australia, ibericul nu a ratat ocazia să îl atace pe liderul mondial.

ADVERTISEMENT

„Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme. El își ia propriile decizii.

Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect?”, a spus Nadal, într-un interviu promovat de jurnalistul Ben Rothenberg, pe contul său de Twitter.

Nadal e de părere că  „Nole”  știa foarte bine care sunt condițiile din Australia și că nu avea rost să mai creeze tot acest scandal.

„Bineînțeles că nu îmi place acestă situația. Într-un fel, îmi pare rău pentru el. Dar, în același timp, știa condițiile de aici de luni bune, așa că a decis pentru el”, a adăugat ibericul.

ADVERTISEMENT