Sport

De ce nu se vede Premier League în reţeaua Orange! Cum răspunde compania

Peste două milioane de români au fost privați de startul sezonului din Premier League, iar Orange a oferit un răspuns pentru această problemă delicată.
15.08.2022 | 17:26
De ce nu se vede Premier League in reteaua Orange Cum raspunde compania
Peste două milioane de români au fost privați de startul sezonului din Premier League, iar Orange a oferit un răspuns pentru această problemă delicată. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prima Sport, care este disponibilă pe toate serviciile de telecomunicații, a blocat transmisia pentru abonații Orange și NextGen, astfel că partidele au fost disponibile doar pentru abonații RCS&RDS, Vodafone și Focus Sat.

Răspunsul Orange legat de netransmiterea meciurilor din Premier League

Fanii și-au exprimat nemulțumirea pe mai multe canale, dar Orange a ținut să explice faptul că nu a achiziționat drepturile de retransmisie pentru Premier League în acest sezon, ceea ce înseamnă că abonații acestei corporații nu vor putea vedea cel mai tare campionat din lume.

ADVERTISEMENT

Concernul a oferit un răspuns oficial unui abonat care a întrebat de ce nu poate urmări partidele din campionatul Angliei. ”Pentru acest sezon, Orange nu deține drepturile de retransmisie pentru Premier League pe canalele Prima Sport.

Clienții pot urmări în continuare o varietate de competiții sportive de fotbal, precum SuperLiga, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga – Spania, Serie A – Italia, Bundesliga – Germania, Ligue 1 – Franța”, se arată în explicația Orange.

ADVERTISEMENT

”Această transmisie nu este disponibilă în rețeaua Orange. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a fost mesajul afișat pe Prima Sport pentru abonații Orange.

Tuchel și Conte, aproape de bătaie pe teren

Și noul sezon din Premier League a început în forță, așa cum era de așteptat. Manchester United a fost zdrobită, 4-0, de Brentford, o formație în care, cel mai bine plătit jucător, fundașul Pontus Jansson, câștigă, săptămânal, sub ceea ce obțin 24 dintre cei 33 de jucători ai lui Erik ten Hag!

ADVERTISEMENT

A fost al șaptelea eșec consecutiv, în campionat, pe teren străin pentru United. Însă, mai presus de înfrângere, umilitor este scorul. Și faptul că a fost înregistrat de o echipă cu nume mari și salarii pe măsură contra unui adversar care a revenit anul trecut în primul eșalon pentru întâia dată după stagiunea 1946-47.

Spiritele s-au încins în finalul derbyului Londrei, dintre Chelsea și Tottenham, la golul de 1-1, iar Thomas Tuchel și Antonio Conte au fost la un pas de bătaie, după fluierul final!

ADVERTISEMENT

Partea finală a confruntării a fost extrem de tensionată. Tuchel a răbufnit după golul de 1-1, în care a acuzat o greșeală de arbitraj, dar și manifestarea de bucurie a lui Antonio Conte. Pentru ca, la final, germanul să răbufnească iar, zdruncinându-l pe italian. Gest care a fost la un pas să declanșeze o bătaie ca-n filme între cei doi.

ADVERTISEMENT