Life

De ce nu și-a petrecut Marcela Fota copilăria la bunici. Boala de care suferă artista

Marcela Fota a povestit despre copilărie și despre motivul pentru care nu a stat atunci când era mică alături de bunicii cu care acum are o relație specială.
06.07.2022 | 11:08
De ce nu sia petrecut Marcela Fota copilaria la bunici Boala de care sufera artista
Marcela Fota, copilărie cu probleme de sănătate: ”Nu mă scăpa din ochi nicio clipă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară nu și-a petrecut copilăria la bunici din cauza unor probleme medicale. Vedetă suferă de o boală care i-ar fi pus viața în pericol și pentru care a fost protejată mereu de mama sa.

Marcela Fota, copilărie cu probleme de sănătate: ”Nu mă scăpa din ochi nicio clipă”

Marcela Fota a trăit o copilărie marcată de probleme de sănătate. Interpreta își amintește că frații mai mai au stat o perioadă în casa bunicilor, dar nu același lucru s-a întâmplat și cu ea pentru că a fost diagnosticată cu astm.

ADVERTISEMENT

Mama sa a avut grijă să o țină departe de praful de la țară, chiar dacă are o soră mai mare cu 8 ani, Mariana Ionescu Căpitănescu, care mereu în vacanțe pleca de acasă.

„Eu n-am trăit foarte mult la bunici din cauza faptului că am avut un astm. Toți frații mei au trecut prin casa bunicilor și au trăit câte doi-trei ani. Din cauza bolii mele din copilărie mama trebuia să mă protejeze, pe cât a putut.

ADVERTISEMENT

Nu mă scăpa din ochi nicio clipă. Eu fiind printre cei mici și având și probleme de sănătate, eram favorizata familiei”, a declarat artista pentru Etno TV, conform cancan.ro.

Marcela Fota, amintiri frumoase din copilărie

În altă ordine de idei, Marcela Fota are foarte multe amintiri de când era mică, în special din perioada sărbătorilor pascale. Artista păstrează un obicei insuflat de mama sa, o persoană extrem de credincioasă.

ADVERTISEMENT

„Și în ziua de astăzi păstrăm obiceiul de a ne întâlni, de a ne strânge familia, încercăm pe cât putem și cu orice ocazie să ne întâlnim.

Eu îmi amintesc că nouă ni se părea mâncarea cea mai gustoasă în ziua de Paște, deoarece mama noastră ținea cu orice preț să respectăm postul”, a mărturisit cântăreața de muzică populară în urmă cu ceva vreme pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT