Life

De ce nu și-a serbat Smiley ziua de naștere. Gina Pistol a făcut dezvăluirea momentului

Smiley a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, dar nu a organizat o petrecere pentru a celebra evenimentul. Gina Pistol a spus de ce vedeta a luat această decizie.
27.07.2022 | 23:36
De ce nu sia serbat Smiley ziua de nastere Gina Pistol a facut dezvaluirea momentului
Gina Pistol și Smiley sunt acum fericiții părinți ai unei fetițe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce nu și-a serbat juratul de la SuperStar România ziua de naștere. Partenera sa de viață a făcut dezvăluirea momentului, precizând că artistul este ocupat cu filmările la o producție cinematografică perioada aceasta.

Motivul pentru care Smiley nu și-a cinstit ziua de naștere. Ce a mărturisit Gina Pistol

Smiley nu și-a serbat ziua de naștere alături de iubita sa, Gina Pistol, pentru că este plecat la filmările filmului Ramon, o comedie regizată de bunul său prieten Pavel Bartoș. Cei doi sunt colegi și la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a luat-o din loc încă de la primele ore ale dimineții și va fi la Domeniile Sâmburești pentru două zile, după cum a anunțat actorul pe rețelele de socializare.

Vedeta de la Pro TV are foarte multe proiecte în desfășurare, lucru dezvăluit de prezentatoarea de la Chefi la cuțite. Artistul a primit numeroase mesaje de la prieteni și fani, dar nu a reușit să organizeze o petrecere la împlinirea celor 39 de ani.

ADVERTISEMENT

„Este la filmări (n.r. Smiley). Are și astăzi și mâine două zile de filmări și este la muncă. Nu prea am avut timp pentru că el filmează și acum filmează și pentru un film.

Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci. N-ar fi o idee rea (n.r. vacanță). Am vrea da”, a mărturisit frumoasa blondină pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, detalii despre planurile de vacanță

Gina Pistol își dorește o vacanță alături de partenerul de viață, Smiley, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi au devenit părinții unei fetițe pe nume Josephine Ana în urmă cu un an și câteva luni.

„Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizăm cumva pentru că după ce termină el filmările, o să începem filmările și tot așa…

ADVERTISEMENT

Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc”, a completat prezentatoarea de la Chefi la cuțite, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT