Life

De ce nu trebuie să tastezi niciodată ”7780” pe telefonul tău. Funcția nu este ascunsă degeaba

Motivul pentru care nu e indicat să folosești codul ”7780” pe smartphone. Ce se întâmplă dacă accesezi aceste toate cifre.
28.01.2023 | 13:01
De ce nu trebuie sa tastezi niciodata 7780 pe telefonul tau Functia nu este ascunsa degeaba
Motivul pentru care nu e indicat să folosești codul ”7780” pe smartphone. Ce se întâmplă dacă accesezi aceste toate cifre. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce nu trebuie să tastezi niciodată ”7780” pe telefonul tău. Funcția nu este ascunsă degeaba pentru că te va enerva dacă alegi să o folosești înainte să știi la ce folosește. Informează-te corect în privința codurilor secrete.

Motivul pentru care nu e indicat să folosești codul ”7780” pe smartphone. Ce se întâmplă dacă accesezi aceste toate cifre

Smartphone-urile din ziua de azi sunt foarte inteligente și ne ajută să fim la curent la prietenii și informațiile curente, însă în spatele lor sunt ascunse și foarte multe coduri care nu aduc nimic bun utilizatorului.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea este 7780. Mai exact, dacă apelezi numărul *#*#7780#*# riști să te expui la o situație neplăcută și complet neașteptată.

Foarte puțină lume știe că această combinație te ajută să verifici setările din fabrică ale telefonului pe care îl deții.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acest apel vine la pachet cu resetarea hard-ul telefonului mobil. În plus, producătorii anunță că această combinație de taste șterge toate aplicațiile pe care le ai instalate deja în mobil.

Așadar, este indicat să verifici fiecare pas înainte să iei o decizie radicală care nu mai pot fi remediată sub nicio formă. Aceste coduri apar la telefoanele cu Android, dar și la iPhone, cât și la multe dintre tabletele de pe piață.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, e foarte important de știut că nu toți producătorii de mobile acceptă ca utilizatorul să folosească aceste coduri. Contează foarte mult și anul în care a fost fabricat telefonul.

Ce alte coduri mai ascund telefoanele mobile

Un alt cod ascuns de telefoanele mobile este format din combinația *3001#12345#*. Dacă tasetezi aceste simboluri și cifre îți va apărea pe display un slider. Imediat după ce apeși pe butonul de pornire mergi spre pagina Home.

ADVERTISEMENT

Nu uita să verifici semnalul în dBa. Conform evz.ro, -140 dBa reprezintă cel mai slab semnal. Caută-l pe -40 dBa care reprezintă cel puternic semnal.

ADVERTISEMENT