Life

De ce nu trebuie să te bucuri mereu când găsești bani pe jos. Moneda care poate să-ți aducă ghinion

De ce nu trebuie să te bucuri mereu când găsești bani pe jos. Poți să ai parte numai de ghinion dacă ai dat peste această monedă.
28.10.2022 | 17:57
De ce nu trebuie sa te bucuri mereu cand gasesti bani pe jos Moneda care poate sati aduca ghinion
De ce nu trebuie să te bucuri mereu când găsești bani pe jos. foto: colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

De ce nu trebuie să iei banii pe care îi găsteși pe jos. O monedă anume poate să îți aducă numai ghinion în viață.

De ce nu trebuie să te bucuri mereu când găsești bani pe jos

Un bărbat și-a povestit propria experiență pe Facebook și a spus că de când a luat niște bani de pe jos, totul i-a mers rău în viață.

ADVERTISEMENT

De altfel, se spune că nu orice monedă găsită pe jos trebuie ridicată. Doar cele care au căzut cu stema în sus pot fi luate, în schimb, cele care au stema în jos, spre pământ, trebuie lăsate acolo pentru că aduc mult ghinion.

Chiar bărbatul care a fost „blestemat” după ce a găsit moneda pe jos a povestit că totul i-a mers rău după ce a făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a povestit că a găsit o monedă de 50 de bani pe jos în timp ce se afla cu prietena lui aceasta a avut prezență de spirit Și a spus tânărului că nu ar trebui să ia moneda de pe jos Pentru că aceasta nu este cu stema în sus și poate aduce un mare ghinion.

Totuși acesta nu a ascultat tot pe iubita lui și totul a început să meargă prost în viața lui. Bărbatul sa despărțit inclusiv de iubita lui după acest eveniment.

ADVERTISEMENT

Moneda de zece bani, aducătoare de noroc?

Situația ar sta puțin altfel în cazul mondelor de zece bani, care pot fi aducătoare de noroc.

Superstițioșii spun că ar trebui să ne uităm la numerologia acesteia, iar având în vedere că cifra 1 este simbolul unui nou început, dacă găsim pe jos zece bani atunci am putea și noi să avem parte de un nou succes sau o nouă realizare.

De asemenea, numărul zece este unul care arată că spiritele sunt alături de tine și ești ghidat de ele către următoarul pas din viața ta, care nu are cum să fie decât unul bun.

ADVERTISEMENT
Tags: