News

De ce nu va fi depus trupul lui Ion Caramitru la Teatrul Național. Ce a cerut familia actorului

Trupul lui Ion Caramitru nu va fi depus la Teatrul Național.
06.09.2021 | 22:46
De ce nu va fi depus trupul lui Ion Caramitru la Teatrul National Ce a cerut familia actorului
De ce nu va fi depus trupul lui Ion Caramitru la Teatrul Național. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trupul la neînsuflețit al actorului nu va fi depus la Teatrul Național București (TNB), aceasta fiind decizia familiei sale, care a cerut discreție.

De ce nu va fi depus trupul lui Ion Caramitru la Teatrul Național

Totodată, tot familia regretatului actor a anunțat că o carte de condoleanțe va fi disponibilă la instituția pe care îndrăgitul actor a condus-o în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Ion Caramitru nu va fi depus, așadar, la Teatrul Național București, așa cum se așteptau oamenii care doreau să-i aducă un ultim omagiu, ci ei vor putea să-i lase un ultimul mesaj începând de marți, 7 septembrie, de la ora 11:00.

Acest lucru se întâmplă pentru că decizia familiei a fost cea de discreție în aceste momente extrem de grele pentru ei. Sicriul marele actor va ajunge la o biserică din Capitală.

ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de Teatrul Național București despre cel care l-a condus

Teatrul Național București a transmis pe rețelele de socializare acest anunț potrivit căruia oamenii nu vor avea acces la sicriul maestrului, ci ei vor putea doar să îi lase un mesaj.

„TNB anunță că începând de marți, 7 septembrie 2021, ora 11.00, publicul va avea acces în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național doar pentru a semna în Cartea de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

Respectând dorința familiei actorului Ion Caramitru, sicriul cu trupul neînsuflețit NU VA FI DEPUS în foaierul TNB.

Informațiile despre ceremonia de înmormântare vor fi aduse la cunoștiință de îndată ce ne vor fi comunicate”, a informat instituția, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta va fi înmormântat la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor.

Ion Caramitru a murit pe data de 5 septembrie, după o lungă suferință. El se afla internat la Spitalul Elias din București de aproape o lună, starea lui de sănătate fiind una precară.

Acesta ar fi avut o infecție în sânge, care ar fi fost descoperită de medici în luna august, iar de atunci el a stat în spital. Mesajele de condoleanțe au curs după moartea actorului, iar mulți colegi de breaslă au trecut la altarul ridicat pentru el de la TNB.

”După o nemeritată suferinţă, maestrul Ion Caramitru s-a stins din viaţă în după-amiaza de astăzi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias. Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis managerul spitalului, medicul Mugur Ardelean.

ADVERTISEMENT