Fotbal intern

De ce nu vin ultraşii sârbi pe “Arena Naţională”! Fanii s-au întors împotriva naţionalei Serbiei

14.10.2018 | 12:56
De ce nu vin ultrasii sarbi pe Arena Nationala Fanii sau intors impotriva nationalei Serbiei

Echipa naţională a României se va duela cu Serbia în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, azi, de la ora 16.00, pe “Arena Naţională”, dar sârbii nu vor fi susţinuţi de fani pe cel mai mare stadion din România.

Românii s-au mobilizat exemplar şi au cumpărat nu mai puţin de 50.000 de tichete până în dimineaţa meciului România – Serbia pentru a-i susţine pe jucătorii lui Cosmin Contra în drumul spre prima poziţie din Grupa 4. Dacă “tricolorii” vor avea parte de o atmosferă incendiară, nu acelaşi lucrur se poate spune de jucătorii lui Mladen Krstajic.

Ultraşii sârbi au decis să nu vină pe “Arena Naţională”. De unde a pornit ruptura

Ultraşii echipei naţionale pregătite de Mladen Krstajic au ales să rămână acasă. Delije şi Grobari, fanii celor de la Steaua Roşie Belgrad, respectiv Partizan Belgrad, sunt unii dintre cei mai cunoscuţi din Europa pentru răutatea lor, dar aceştia sunt supăraţi pentru prestaţia slabă a Serbiei de la Campionatul Mondial din Rusia şi au luat decizia de a nu mai susţine naţionala lui Krstajic la meciurile din Liga Naţiunilor.

Mai mult, ultraşi echipei naţionale a Serbiei s-au întors împotriva lui Mladen Krstajic, căruia îi reproşează modul în care a făcut convocările la ultimele meciuri ale sârbilor, dar şi faptul că mai mulţi jucători au decis să renunţe la naţională din cauza relaţiilor reci pe care le aveau cu el.

Federaţia a dat 10.000 de bilete unor copii din şcolile de lângă Belgrad

La partida disputată de echipa naţională a României la Belgrad, scor 2-2, cu Serbia, sârbii nu s-au îngrămădit la casele de bilete pentru a-şi achiziţiona tichete la partida din Liga Naţiunilor. Astfel, federaţia a decis să ofere nu mai puţin de 10.000 de bilete unor copii din şcolile de pe lângă Belgrad pentru a încerca să umple stadionul.

România – Belgrad, azi, ora 16.00, în Liga Naţiunilor, Grupa 4, Seria C, pe Arena Naţională. Meciul o să fie transmis de PRO TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.