News

De ce nu voia Zina Dumitrescu să fie incinerată! Ce şi-ar fi dorit fosta creatoare de modă! Fiul său i-a încălcat dorinţa

30.03.2019 | 14:00
De ce nu voia Zina Dumitrescu sa fie incinerata Ce siar fi dorit fosta creatoare de moda Fiul sau ia incalcat dorinta

După aflarea veștii că Zina Dumitrescu a fost incinerată, au apărut o serie de controverse, pe seama acestui fapt. Apropiații se întreabă acum dacă fosta creatoare de modă și-a dorit cu adevărat să fie incinerată.

Motivul pentru care Zina Dumitrescu n-ar fi vrut să fie incinerată

Fosta mare creatoare de modă, Zina Dumitrescu, a fost incinerată în această dimineață, la crematoriul Vitan Bârzești, din Capitală, deși apropiații susțin că nu aceasta a fost dorința sa. Se pare că motivul pentru care Zina Dumitrescu nu ar fi vrut să fie incinerată este legat de faptul că fostul designer și-ar fi dorit să doarmă somnul de veci lângă mama sa.

Mai concret, aceasta ar fi vrut să fie înmormântată alături de mama sa, Natalia Bogoș, care a murit în urmă cu 35 de ani.  Astfel, Zina Dumitrescu ar fi fost înmormântată la cimitirul Bellu. Mai mult decât atât, fostul creator de modă avea chiar și un loc de veci, chiar lângă cel al mamei.

Motivul pentru care Zina Dumitrescu nu-și dorea să fie incinerată
Motivul pentru care Zina Dumitrescu nu-și dorea să fie incinerată

Fiul Zinei Dumitrescu a decis să o incinereze

Fiul Zinei Dumitrescu și-a făcut apariția la azilul unde mama sa și-a petrecut ultimii șapte ani din viață, pentru a ridica sicriul acesteia, a doua zi după ce fosta creatoare de modă a încetat din viață. Sâmbătă dimineață, mama Zina  a fost incinerată la crematoriul Vitan Bârzești din Capitală.

Apropiații dezvăluie că nu reușesc să înțeleagă această decizie a lui Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu. Cătălin Botezatu a avut cea mai vehementă reacție pe această temă. Cunoscutul creator de modă l-a atacat în termeni duri pe Negreanu, pentru decizia de a-și incinera mama.

Încercăm să-l înțelegem, chiar dacă nu înțelegem. Măcar să ne dea să vedem urna. Toată nebunia asta cu incinerarea, ca și cum ar fi fost furat corpul neînsuflețit, mie mi s-a părut ca un scenariu de film prost. Singurul lucru care ne-a rămas e să depunem flori și să aprindem o lumânare, lucru care se și întâmplă la Casa de Modă Venus”  , a declarat Cătălin Botezatu.

 

 

 

Tags: