Life

De ce nu vrea Carmen de la Sălciua să trăiască în București. Artista nici nu vrea să audă de Capitală

Carmen de la Sălciua, motivul pentru care nu vrea să trăiască în București. Cântăreața nu s-ar stabili vreodată în Capitală.
29.03.2023 | 07:11
De ce nu vrea Carmen de la Salciua sa traiasca in Bucuresti Artista nici nu vrea sa auda de Capitala
De ce nu vrea Carmen de la Sălciua să trăiască în București. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a explicat motivul pentru care nu vrea să trăiască în București. Vedeta vine adesea în Capitală pentru proiectele sale, dar nu este orașul în dare își dorește să se stabilească.

De ce nu vrea Carmen de la Sălciua să trăiască în București

Anul trecut, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit religios, iar în 2023 au planuri mari. Cei doi plănuiesc să facă în acest an petrecerea de nuntă și își doresc foarte mult să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Cu toate că artista, care este stabilită în Alba Iulia, face adesea drumuri la București pentru concerte, dar și pentru a-și înregistra și filma melodiile, nu are de gând să se stabilească în Capitală.

În urmă cu ceva timp, cântăreața și soțul ei și-au deschis o afacere în Alba Iulia, mai exact o pensiune. În plus, în acest oraș se află și familiile celor doi. Astfel, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt extrem de ocupați cu afacerea și își doresc, totodată, să fie aproape de oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aglomerația din București este un alt motiv pentru care cei doi nu s-ar stabili niciodată acolo. Deși trăiesc în Alba Iulia, care este tot un oraș mare, preferă să rămână acolo deoarece este mai multă liniște decât în Capitală.

“Am exclus total treaba asta. Este foarte mare aglomerație acolo, noi iubim liniștea, deși Alba Iulia e un oraș liniștit, dar să nu scăpăm din vedere că e totuși un oraș, dar e mult mai liniștit decât Bucureștiul sau alte orașe mult mai aglomerate, nouă ne place liniștea”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă

Cântăreața a vorbit și despre planurile ei și ale soțului de a deveni părinți. Cei doi își doresc foarte mult un copil și lucrează în acest sens, dar i-a asigurat pe fani că vor afla atunci când va fi cazul de astfel de vești bune.

“Da, lucrăm în sensul ăsta, lucrăm la proiectul acesta. Dar acum să vedem și când va decide Dumnezeu să se concretizeze, atunci se va întâmpla. Deocamdată nu sunt însărcinată, dar voi anunța atunci când va fi.

ADVERTISEMENT

E un prilej de bucurie și o mare binecuvântare. Eu în general împărtășesc cu fanii evenimentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase”, a mai spus interpreta pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT