News

De ce nu vrea Delia să devină prezentatoare TV: ”Nu îmi place să fiu omul care să facă asta!”

02.04.2019 | 17:19
De ce nu vrea Delia sa devina prezentatoare TV Nu imi place sa fiu omul care sa faca asta

Delia este una dintre cele mai bune cântărețe de pe scena muzicii românești și este cunoscută pentru nonconformismul său, pentru costumele nebune cu care își impresionează fanii și culorile de păr stridente, adaptându-se tuturor influențelor modei.

Delia nu vrea să devină prezentatoare TV, dat fiind că nu îi place să citească de pe prompter

Vedeta a schimbat diferite stiluri de muzică, însă meseria sigur nu și-ar schimba-o. Întrebată dacă s-ar reprofila, artista a spus „nu” vehement ideii de a deveni chiar și ceva în jurul zonei în care deja ”se învârte”, cum ar fi moderarea unei emisiuni de televiziune. „Nu îmi place…nu îmi place să fiu omul care citește după propter…mă văd făcând orice chestie care ține de creativitate…faine”, a povestit Delia pentru emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

Și, deși nu s-ar reprofila, vedeta a mărturisit că i-ar plăcea să participe la reality show-ul ”Asia Express”, dar nu poate ajunge din cauza programului încărcat pe care îl are. „M-aş descurca în Asia Express.. îmi pare rău că nu pot să particip…sunt un om stabil emoţional… îmi place spiritul ăsta de aventură foarte mult. din păcate eu nu pot să merg pentru că sunt full în perioadele in care ei merg, sunt deja antamată în 700 de proiecte. Sunt ok cu autostopul”, a povestit Delia Matache.

De ce nu vrea Delia să devină prezentatoare TV: ”Nu îmi place să fiu omul care să facă asta!”
”Nu îmi place să fiu omul care să facă asta!”

Artista a fost amendată de o polițistă de la Rutieră

Vă reamintim că, recent, solista a fost amendată de o polițistă de la Rutieră, din grabă și nerespectarea regulilor de circulație. Blondina a fost calmă, a scos actele cerute și a primit amenda cuvenită, apoi și-a văzut de drumul său. De altfel, artista a recunoscut de nenumărate ori că la începutul carierei era propriul șofer.

„Înainte conduceam foarte mult. Plecam de la concerte pe care le aveam la Chişinău sau Timişoara, de exemplu, şi veneam acasă. Se întâmpla pe vremea când nu aveam tour-manager sau şofer”, a declarat interpreta.