Life

De ce nu vrea Keed de la Chefi la Cuțite să se însoare. Fostul concurent a spus adevărul

Keed de la Chefi la cuțite are o relație stabilă și de lungă durată, dar nu a făcut până acum pasul cel mare, și anume nunta.
02.11.2021 | 22:42
De ce nu vrea Keed de la Chefi la Cutite sa se insoare Fostul concurent a spus adevarul
De ce nu vrea Keed de la Chefi la Cuțite să se însoare. Fostul concurent a spus adevărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Amelia Anghel, o tânără superbă care îi este alături și care îl susține în tot ce face.

Iubirea este mare, lucru pe care l-au observat fanii și în cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, unde fostul participant i-a făcut iubitei o declarație de dragoste impresionantă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Keed de la Chefi la cuțite spune că nu are de gând să se însoare, lucru cu care este de acord și partenera sa de viață.

Keed de la Chefi la cuțite nu are de gând să se însoare. De ce a luat această decizie

Keed a mărturisit că decizia de a spune „pas” unei nunți a fost luată încă de la începutul relației cu Amelia Anghel, cu care are o relație de 3 ani.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul concurent de la Chefi la cuțite a mai precizat că nu este nici măcar adeptul cererilor în căsătorie, asta pentru că iubita știe dragostea pe care i-o poartă.

Tânărul consideră că lucrurile evoluează foarte frumos în cuplu și fără a fi nevoie să semneze un act, mai ales că au responsaibilități comune de multă vreme.

ADVERTISEMENT

„Ne iubim mult, însă nu vrem nunta. Ca sa fii fericit nu ai nevoie de un act sau un inel. Suntem împreună de trei ani și ceva, însă nu am vrut de la început.

Nu consideram ca avem nevoie de asa ceva. Noi avem responsabilități și ne iubim enorm și fără acte, nuntă și ce mai e”, a declarat Keed de la Chefi la cuțite pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Keed de la Chefi la cuțite, sprijinit în toate de iubită

Bucătarul spune că Amelia Anghel este cel mai frumos om pe care-l cunoaște, tânăra fiind un sprijin major în ceea ce privește cariera sa.

Fostul semifinalist de la Antena 1 i-a cerut iubitei să aibă mare încredere în el, în special când apar tot felul de situații care ar putea destabiliza relația de dragoste.

„Iubita mea mă ajută foarte mult. Am căzut de acord de la începutul acestei minunate relații care are acum trei ani și ceva să înțeleagă că nu e totul cum pare.

Sunt momente, dar nu este tot ceea ce pare”, a mai adăugat Keed de la Chefi la cuțite, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT