Life

De ce nu vrea să știe Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, sexul bebelușului: “Suntem foarte superstițioși”

Adriana Simionescu încă nu știe sexul bebelușului care se va naște anul viitor. Fiica cea mică a lui Adrian Minune a dezvăluit motivul.
30.12.2022 | 09:30
De ce nu vrea sa stie Adriana Simionescu fiica cea mica a lui Adrian Minune sexul bebelusului Suntem foarte superstitiosi
Adriana Simionescu nu știe sexul bebelușului. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, va deveni mamă la anul, iar sora ei știe sexul bebelușului. Fanii vor afla la momentul potrivit dacă tânăra va avea fetiță sau băiat. Nici ea nu a vrut să afle până acum acest detaliu atât de important.

Adriana Simionescu încă nu știe sexul bebelușului. Care este motivul

Adriana Simionescu a fost recent la medic pentru control și este foarte fericită. Sarcina decurge normal, iar bebelușul ei este sănătos.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Adriana are emoții pentru momentul în care își va aduce bebelușul pe lume, din moment ce nu știe cum va fi ca mamă.

Fiica manelistului încă are momente în care nu se simte foarte bine, dar acestea trec.

“Sunt super liniștită pentru că tocmai ce am fost la doctor și am aflat că bebe este complet sănătos!

ADVERTISEMENT

Ca viitoare mămică am foarte multe emoții pentru că de fapt niciodată nu ești cu adevărat pregătit pentru asta și nimeni nu se naște învățat să facă asta.

Cu toate astea, am mai avut grijă de Sofi, nepoțica mea, fetița lui Karmen, cât a fost bebe, de alți copii din familia noastră și știu că nu este ceva ce nu se poate face.

ADVERTISEMENT

Sarcina decurge foarte bine, sunt și zile în care nu mă simt ok, dar îmi revin.”, a declarat Adriana Simionescu pentru ciao.ro.

De asemenea, tânăra a recunoscut că are și pofte. Unele feluri de mâncare le găsește ușor, în timp ce anumite fructe sunt mult mai greu de găsit în sezonul rece.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a aflat sexul bebelușului, Adriana Simionescu a spus că nu îl știe ea, ci sora ei, Karmen. Fiica cea mică a cântărețului de manele este superstițioasă, dar internauții vor afla, la un moment dat, dacă va avea fetiță sau băiat.

După ce ea și partenerul ei vor afla sexul copilului, se vor gândi și la cum vor decora camera acestuia.

“Nu știu eu, Karmen știe, dar suntem superstițioși așa că, dacă o întrebi nu iți va spune! (…)

Așteptăm să aflăm sexul copilului și mai apoi ne gândim la cameră.”, a mai spus Adriana.

Adriana Simionescu, fericită că va fi mamă la 20 de ani

Deși este foarte tânără, Adriana Simionescu este încântată că va aduce pe lume un copil la această vârstă.

În plus, întotdeauna și-a dorit să aibă un copil la o vârstă fragedă, mai ales că diferența dintre ei va fi mică.

“Sunt foarte fericită! Mereu mi-am dorit să fiu o mămică tânără! Uite cum sună! Eu 30 de ani, copilul meu, 10! Eu 38 copilul meu 18! Chiar tare!”, a mai spus ea.

În cadrul aceluiași interviu, Adriana a dezvăluit că își dorește să aibă o familie numeroasă.

Partenerul ei de viață, Nicu, o sprijină pe fiica lui Adrian Minune în tot ceea ce face. Tânăra este convinsă că iubitul ei va fi un tată perfect pentru copilul care se va naște la anul.

“Nicu este sprijinul meu. El este cel mai frumos loc în care m-am aflat vreodată, cea mai caldă zi de Iulie, cel mai bun prieten și iubirea vieții mele. Sunt sigură că va fi un tată perfect!”, a adăugat ea.

Toți membrii familiei au fost foarte fericiți atunci când au aflat de sarcina Adrianei Simionescu, mai ales Adrian Minune, tatăl ei.

ADVERTISEMENT