Life

De ce o alintă Keed și Ștefan Borleanu de la Chefi la Cuțite „mamișor” pe Valentina Ioniță. Adevărul despre relația lor

Află de ce o alintă Keed și Ștefan Borleanu de la Chefi la Cuțite „mamișor” pe Valentina Ioniță și ce relație au cei trei foști concurenți.
29.06.2021 | 12:43
De ce o alinta Keed si Stefan Borleanu de la Chefi la Cutite mamisor pe Valentina Ionita Adevarul despre relatia lor
ADVERTISEMENT

Keed și Ștefan Borleanu de la Chefi la Cuțite o alintă pe Valentina Ioniță într-un mod inedit. Care este motivul pentru care au ales acest apelativ?

Deși au existat tensiuni între ei în timpul competiției culinare, cei trei au ajuns să aibă relații mai bune după marea finală.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu se înțeleg foarte bine cu Valentina Ioniță, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cum o alintă Keed și Ștefan Borleanu de la Chefi la Cuțite pe Valentina Ioniță. Adevărul despre relația lor

Deși au fost în echipe adverse, cei trei foști concurenți se înțeleg de minune acum. Keed și Ștefan Borleanu (echipa albastră) sunt în relații bune cu Valentina Ioniță (echipa mov), pe care o alintă „mamișor”.

ADVERTISEMENT

Deși au făcut parte din echipe diferite și au existat și certuri și tensiuni, se pare că totul s-a schimbat după finalul acestui sezon.

Valentina Ioniță a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Așa cum era de așteptat, fanii au întrebat-o are este motivul pentru care Keed și Ștefan Borleanu o strigau „mamișor” în emisiune.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a lui Cătălin Scărlătescu le-a făcut pe plac internauților și le-a dezvăluit originea acestui apelativ. Porecla a fost primită după ultimul bootcamp, înainte de formarea echipelor.

Atunci când au primit tunicile, Keed a observat că Valentina Ioniță seamănă foarte mult cu mama lui. De atunci, acesta o strigă „mamișor”.

ADVERTISEMENT

„Când am primit tunicile, la ultimul bootcamp, Keed mi-a zis că îi aduc aminte de mama lui. Ce să zic, a fost pentru mine ceva extraordinar. Și de acolo a rămas mamișor”, a dezvăluit Valentina pe Instagram.

Valentina Ioniță de la Chefi la Cuțite
Valentina Ioniță de la Chefi la Cuțite le explică fanilor de ce Keed și Ștefan Borleanu o strigă „mamișor”. Sursa foto: Instagram

Valentina Ioniță a mai spus că a păstrat legătura cu foștii concurenți ai show-ului culinar. O relație specială este între ea și Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Narcisa Birjaru are aceeași părere despre fosta e colegă din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătoarea a declarat că Valentina Ioniță va rămâne mereu sora ei, indiferent de unde le va duce viața, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT