Life

De ce o consideră Andreea Marin atrăgătoare pe Andreea Esca. Fosta prezentatoare TV a răspuns sincer

Andreea Marin și Andreea Esca sunt două dintre cele mai mari nume din televiziune și pe care le cunoaște o lume întreagă.
05.11.2021 | 16:02
De ce o considera Andreea Marin atragatoare pe Andreea Esca Fosta prezentatoare TV a raspuns sincer
ADVERTISEMENT

Pe cele două vedete nu le leagă numai pasiunea pentru televiziune, ci și același nume. Sunt prietene apropiate, dovadă evenimentele la care au participant de-a lungul anilor.

Vedeta de la TVR 2 și știrista de la Pro TV s-au întâlnit recent la o lansare de bijuterii, al cărora ambasador și imagine este chiar fosta soție a lui Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin s-a fotografiat alături de Andreea Esca, pentru care are numai cuvinte de laudă și despre care spune că este un om frumos.

Andreea Esca, un exemplu pentru Andreea Marin. Ce părere are vedeta de la TVR despre știristă

Totodată, Andreea Marin a dezvăluit care este motivul pentru care o consideră atrăgătoare pe vedeta de la Pro TV, Andreea Esca, cea care are o carieră pe sticlă de peste 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume.

Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, cuvinte de laudă pentru fiica sa. Ce a învățat de la Violeta

Fosta moderatoare de la „Surprize, surprize” a vorbit și despre persoana care a motivat-o cel mai mult în ultimii ani. Este cineva la care nu te-ai fi așteptat!

Bruneta susține că fiica sa și a lui Ștefan Bănică, Ana Violeta, este cea care i-a dat impulsul de a merge mai departe indiferent de obstacole.

ADVERTISEMENT

În plus, Andreea Marin susține că unicul său copil citește foarte mult, uneori cărți pe care le-a devorat la rândul ei, în varianta pentru adulți.

„Fiica mea. Când simțeam că îmi este extrem de greu, îmi spuneam că pentru ea voi face imposibilul să devină posibil. Și așa a fost. 

Fiica mea citește zi de zi o carte de dezvoltare personală pentru adolescenți, eu am citit anterior varianta pentru maturi.

La final de zi, povestim, e o bucurie pentru mine să văd lumea prin ochii ei, să mă bucur văzând evoluția ei și chiar să descopăr lucruri pe care eu le învăț de la un adolescent și nu invers.

Vă recomand cu tot sufletul «Eficiența în 7 trepte sau un abecedar al înțelepciunii» de Stephen R. Covey, iar varianta pentru adolescenți e scrisă de fiul autorului, care a fost o celebritate în domeniu”, a mai spus Andreea Marin.

ADVERTISEMENT