De ce o înşela Keo pe Andreea Bălan: “Misty e mai bună la pat”

Secretul relaţiei dintre Keo şi blondina Alexandra Pavel, alias Misty, e cunoscut bărbaţilor care au avut de-a face cu fosta membră a trupei Senzual. Întrebat de ce crede că a renunţat Keo la...
14.05.2014 | 08:35
De ce o insela Keo pe Andreea Balan Misty e mai buna la pat

Secretul relaţiei dintre Keo şi blondina Alexandra Pavel, alias Misty, e cunoscut bărbaţilor care au avut de-a face cu fosta membră a trupei Senzual. Întrebat de ce crede că a renunţat Keo la Andreea Bălan pentru Misty, impresarul Radu Baron a punctat: “Andreea e de un profesionalism chinuitor, dar Keo ştie care e mai bună la pat”. Cu toate că relaţia dintre Radu Baron şi Misty a rămas una strict profesională, impresarul recunoaşte că iubita lui Keo are un aspect răvăşitor. “Alexandra e frumoasă, subţirică în talie, e… «Binidităt» (apropo de hitul lui Keo cu Skizzo Skillz – n.r.). Îi stă bine alături de Keo. Eu realizam şedinţele foto cu artistele şi nu era deloc timidă când era vorba să se dezbrace. O senzuală timidă nu se poate… Era îndrăzneaţă, dezinvoltă, are destule calităţi”, ne-a mărturisit Radu Baron.

L-a vânat din adolescenţă?

Cel care a lansat-o pe Misty dezvăluie că tânăra s-a apucat de muzică acum şase ani, special pentru a fi remarcată de Keo, după ce idolul ei s-a cuplat cu Andreea Bălan. “De pe la 17 ani îl admira pe Keo, cu fan-club, cu tot… Şi totul a venit de la sine. După o perioadă petrecută în trupa Senzual, nu-i mai ardea de muncă, nu mai venea la repetiţii… Avea un comportament haotic, nu-şi menţinea o părere mai mult timp, îşi schimba ideile de la o zi la alta şi era hipersensibilă. E brânză bună în burduf de câine: frumoasă, talentată; cu vocea nu e grozavă, dar nici praf şi, dacă ar munci, ar putea face treabă”, susţine impresarul.

“A fost picătura care a umplut paharul…”

În ciuda calităţilor tinerei, Radu Baron a fost nevoit să se despartă profesional de Misty: “Decizia de a renunţa la colaborarea ei cu trupa Senzual am luat-o de comun acord cu colegele ei după nenumărate discuţii. Mergeam la o emisiune TV unde a ţinut neapărat să vină şi cu iubiţelul ei, spunându-ne că dacă nu o lăsăm să îl aducă şi pe el în studio, nu mai vine. A fost picătura care a umplut paharul… I-am zis să se ducă împreună cu el. Poate cu Keo muncea din răsputeri, avea drag de muncă. Dacă n-am fost Keo, cu mine a muncit mai cătinel”.

andreeabalansikeo4

SURSA: ziarulring.ro