Life

De ce poartă Sebastian Dobrincu aceeași geacă la Imperiul Leilor. Răspunsul neașteptat dat de milionar

Sebastian Dobrincu a dezvăluit care este motivul pentru care poartă aceleași haine la filmările de la Imperiul Leilor. Tânărul este unul dintre cei cinci investitori.
21.04.2022 | 12:07
De ce poarta Sebastian Dobrincu aceeasi geaca la Imperiul Leilor Raspunsul neasteptat dat de milionar
Sebastian Dobrincu, despre hainele purtate la Imperiul Leilor. De ce sunt aceleași. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Milionarul în vârstă de 23 de ani a fost întrebat de ce poartă aceeași geacă în emisiunea de la Pro TV, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 21:30. Vedeta a oferit un răspuns la care nu te-ai fi așteptat!

Sebastian Dobrincu, despre hainele purtate la Imperiul Leilor. De ce sunt aceleași

Sebastian Dobrincu poartă aceleași haine atunci când apare la Imperiul Leilor, unde este unul dintre investitori. Tânărul a spus adevărul, după ce internauții au observat că poartă mereu o geacă închisă la culoare.

ADVERTISEMENT

„Așa ne-au forțat, să purtăm aceleași haine. Dar le curățăm zilnic, să știi”, este răspunsul oferit de investitorul de la Imperiul Leilor, pe Facebook.

De remarcat faptul că și ceilalți oameni de afaceri din cadrul emisiunii de la Pro TV poartă aceleași obiecte vestimentare, în ciuda faptului că se bucură de conturi bancare generoase și de business-uri de mare succes.

ADVERTISEMENT
Sebastian Dobrincu, geacă
Sebastian Dobrincu, geacă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Sebastian Dobrincu, locuință de vis în România

Sebastian Dobrincu a declarat recent că s-a stabilit perioada aceasta în România, unde și-a cumpărat o locuință de vis. Tânărul afacerist le-a arătat fanilor cum arată spațiul care are patru băi, două dormitoare și un dressing imens.

De asemenea, casa dispune de o terasă cu o vedere splendidă, o cameră de cinema, dar și alte camere în care momentan cântărețul nu știe cum le va amenaja.

ADVERTISEMENT

„Pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras. Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi.

Vă fac un mini house tour (n.r. – tur al casei) pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici. Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare. Cel mai important este că am liniște, în sfârșit.

ADVERTISEMENT

Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute. Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn, a spus Sebastian Dobrincu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT