Life

De ce Prințul Harry a aflat ultimul de moartea Reginei Elisabeta. A fost o diferență de 3 ore între el și Prințul William

Motivul pentru care Prințul Harry a fost ultimul informat de decesul Suveranei, în data de 8 septembrie. Trecuseră mai bine de 3 ore de la eveniment.
30.09.2022 | 17:45
De ce Printul Harry a aflat ultimul de moartea Reginei Elisabeta A fost o diferenta de 3 ore intre el si Printul William
Motivul pentru care Prințul Harry a fost ultimul informat de decesul Suveranei. Trecuseră peste 3 ore de la deces. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce fiul Regelui Charles al III-lea a aflat ultimul de moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. A fost o diferență de peste 3 ore între el și Prințul William, care a primit vestea decesului undeva în cursul după-amiezii.

Motivul pentru care Prințul Harry a fost ultimul informat de decesul Suveranei. Trecuseră peste 3 ore de la deces

Prințul Harry a primit informația că Majestatea Sa și-a pierdut viața destul de târziu. Conform unor surse regale, a primit un telefon din partea tatălui său în jurul orei 18:25, decesul Majestății survenind la 15:10.

ADVERTISEMENT

Informația a ajuns la urechile Ducelui de Sussex la doar 5 minute înainte ca Casa Regală din Marea Britanie să transmită un comunicat pe această temă.

Se pare că nepotul Reginei Elisabeta a II-a nu știa dacă să călătorească în acea zi fatidică cu soția sa, Meghan Markle, sau singur. Din această cauză a plecat spre Scoția abia la ora 17:35, luând un avion privat de pe aeroportul Luton.

ADVERTISEMENT

A ajuns la Aberdeen la ora 18:47 ceea ce înseamnă că a primit vestea nefericită după 2 ore și 25 de minute. În toată această perioadă fratele mai mic al Prințului William nu a putut comunica deloc cu familia regală.

Prințul Harry și motivele pentru care a aflat târziu de moartea Reginei

Unul dintre motivele pentru care acest lucru nu a fost posibil este faptul că tatăl său a vrut să-i ofere vestea în persoană, înainte ca întreaga lume să afle despre decesul Reginei Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani.

ADVERTISEMENT

În plus, un alt motiv ar fi și faptul că Regele Charles al III-lea nu este adeptul tehologiei și nu deține telefon mobil. Totodată, agenda sa ar fi plină și pusă la punct cu multă vreme înainte de anumite evenimente.

Conform Page Six, comunicarea cu fiii săi a fost realizată în acea zi destul de greu, asta pentru că toate conversațiile cu membrii familiei sale sunt planificare dinainte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, rudele Suveranului trebuie să-i sune pe unii dintre angajații regali sau chiar pe bodyguarzi pentru a lua legătură cu Majestatea Sa.

ADVERTISEMENT