Alegeri 2024

De ce refuză Nicuşor Dan orice dezbatere publică, înainte de alegeri. Daniel Tudorache a dezvăluit motivele, la “Sport şi Politică”

Daniel Tudorache a dezvăluit la "Sport şi Politică" motivele pentru care Nicuşor Dan refuză dezbaterile cu adversarii politici, înainte de alegeri.
03.06.2024 | 17:48
De ce refuza Nicusor Dan orice dezbatere publica inainte de alegeri Daniel Tudorache a dezvaluit motivele la Sport si Politica
Daniel Tudorache a vorbit la "Sport şi Politică" despre motivele pentru care Nicuşor Dan refuză dezbaterile înainte de alegeri Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Tudorache a vorbit, în cadrul emisiunii „Sport și Politică”, despre motivele lipsei de dezbatere electorală, deși campania pentru alegerile locale și europarlamentare intră pe final, în primul rând din partea primarului general, Nicușor Dan.

“Nu ştie ce să răspundă”

Horia Ivanovici a arătat că în momentul în care un candidat la primărie refuză dezbaterea, nu numai că acesta calcă în picioare principiile democrației și concurenței echidistante, dar și pe cetățeni, pe alegătorii cărora li se adresează.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă a chemat-o pe Clotilde Armand la dezbateri, Daniel Tudorache a spus că „toți candidații au chemat-o, nu dorește să vină”. „Nu știe ce să răspundă”, a adăugat el.

Tudorache a dat un exemplu în primele luni de mandat ale Clotildei Armand, care, împreună cu consilierii PNL, „au diminuat bursele elevilor”.

ADVERTISEMENT

Daniel Tudorache a spus că, la o întâlnire cu Clotilde Armand, a întrebat-o de ce a luat acestă măsură, precizând că în acel moment bursele elevilor din Sectorul 1 erau cele mai mari din România.

„De ce le-au diminuat? Cu ce au greșit acei copii? Chiar nu le pasă, pentru că eu când zic nu le pasă pentru că erau Clotilde Armand și consilierii PNL, a spus Tudorache.

ADVERTISEMENT

„Nu vă place PNL, că mereu subliniați. Poate de asta i-a dat cu virgulă lui Marcel Ciolacu la dumneavoastră, pentru că dacă îi atacați pe colegii de coaliție, pe liberali… poate de aia a a avut o virgulă omul”, a intervenit Ivanovici.

„Împreună au făcut, împreună cu Clotilde Armand, împreună au furat în 2020”, a insistat Tudorache.„Ce au prezentat televiziunile în 2020, eu zic că era cel mai mare furt din istorie (la vot). Poate că noi am mai auzit, au existat furturi în 2009 la alegerile prezidențiale (…)

ADVERTISEMENT

Sunt ONG-uri care și-au anunțat prezenta în birourile electorale de sector, pentru că acolo s-au întâmplat mizeriile de acum patru ani, și-au anunțat prezența și nu cred că…vor face cu rândul ,vor face planton, ca în armată, și nu-i vor lăsa și-i vor filma, cum făcea USR. Și atunci în momentul acela să afle fiecare cetățean al Sectorului 1 care-i situația”, a spus Daniel Tudorache.

De ce refuză Nicuşor Dan orice dezbatere publică, înainte de alegeri. Daniel Tudorache a dezvăluit motivele, la "Sport şi Politică"

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Tratamentul care te scapă de dureri. Nu analgezicele sunt soluția
Tratamentul care te scapă de dureri. Nu analgezicele sunt soluția
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux