Life

Mihai Zmărăndescu regretă că e concurent la Survivor România: „Mă atacă psihic”

Mihai Zmărăndescu ascunde o mare amărăciune în suflet și spune că se simte vinovat pentru că participă la Survivor România.
01.03.2023 | 14:02
Mihai Zmarandescu regreta ca e concurent la Survivor Romania Ma ataca psihic
Mihai Zmărăndescu, concurent la Survivor România. Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu a început să regrete participarea la Survivor România. Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu mărturisește, în ediția din 1 martie 2023 a show-ului de la PRO TV că este mereu cu gândul acasă și că se simte vinovat pentru că nu e alături de partenera lui ca să o ajute în creșterea fiului său, Patrick, care are doar o lună.

Mihai Zmărăndescu se simte vinovat pentru că e la Survivor România: „Mă atacă psihic ideea”

Mihai a lăsat acasă un bebeluș, iar acest gând îl frământă. În camp, acesta își exprimă regretul și este îmbărbătat de Kamara, cântărețul spunându-i că atunci când va crește mare fiul său nu îl va judeca, ba chiar va aprecia că face acest sacrificiu pentru el.

ADVERTISEMENT

Toți concurenții se gândesc la jocul de comunicare, dorind să-și vadă părinții sau copiii, după caz. „Eu aș vrea să fie video, pentru că băiețelul meu face o lună și jumătate și nu știu cum crește. Mi-este foarte dor de Patrick.

Bebelușii cresc foarte repede, își schimbă fizionomia. Poate învață lucruri noi, cum să țină biberonul, și, nu știu, chestii de copii. Eu, ca tată, aș vrea să le văd și chiar mă simt puțin vinovat că nu sunt lângă el.

ADVERTISEMENT

Cred că pierd cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Cândva va aprecia și băiețelul meu. Aș fi în stare să dau două imunități pentru comunicare”, a declarat Mihai Zmărăndescu.

„Indiferent cât ajutor ar avea iubita mea acasă și îl are pe tot, consider că și eu ar fi trebuit să fiu acolo. Oarecum, mă atacă psihic ideea că eu sunt aici la 10.000 de kilometri depărtare de ei”, a mai spus cu regret faimosul.

ADVERTISEMENT

Lucianna Vagneti nu și-a văzut părinții de cinci ani

De cealaltă parte, și Războinicii speră să își ia revanșa, căci au pierdut săptămâna aceasta două jocuri de imunitate la rând. Una din cele mai dornice concurente să câștige jocul de comunicare este Lucianna Vagneti, de altfel una dintre concurentele nominalizate spre eliminare.

Lucy, cum îi spun colegii din tabăra albastră, ar vrea să îi vadă pe părinții ei, pe care nu i-a mai întâlnit fizic de 5 ani. Aceasta a povestit, cu lacrimi în ochi, că are mare nevoie de afecțiune, de iubire, de o îmbrățișare de la cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Plâng, eu nu mi-am văzut mama de cinci ani. Eu nu i-am mai văzut pe părinții mei, fizic, de 5 ani. Cât timp suntem aici eu nu știu nimic despre ei”, a spus înlăcrimată Lucianna la testimoniale.

O fată va părăsi concursul astăzi

„Indiferent ce comunicare va fi, e ceva care ne umple sufletul. Îmi lipsește o îmbrățișare și o iubire necondiționată. Asta îmi lipsește, în afară de mâncare, bineînțeles”, a completat Lucianna.

Următoarea elininare de la Survivor România are loc astăzi, 1 Martie, de la ora 20:30, la PRO TV. Concurenții în pericol să iasă din competiție sunt Lucianna Vagneti, nominalizată de patru din coechipieri, Alina Radi, propusă tot de grup, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag, scoase în față de deținătorii colanelor de imunitate, Alin Chirilă și Andreea Moromete.

„Cred că este evident pe cine voi nominaliza. Mă deranjează foarte tare atitudinea asta, de aia nu o văd Survivor pe Alexandra Ciomag”, a fost explicația dată de Andreea Moromete, care nu o are deloc la suflet pe Ciomag.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde